Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dave Roelvink terug in afkickkliniek, maar dat is niet het enige nieuws over hem

Dave Roelvink zit momenteel weer in een afkickkliniek, dat vertelt vader Dries tijdens een interview met Privé. Het was een eigen keuze van Dave, die erg van zijn eigen actie geschrokken is.

Dave Roelvink weer in afkickkliniek

Dave zit sinds 4 september in Zuid-Afrika, waar hij zijn verslaving weer onder controle probeert te krijgen. Vader Dries vertelt het volgende over de situatie: “Ik ben naar hem toegegaan en dan zit je daar, samen met je zoon op de bank. Ik heb Dave veel water laten drinken en op hem ingepraat om hem rustig te krijgen. Hij zat tegen een angstpsychose aan. Oververhit en zó onrustig.”

Dave mag elke dag wel eventjes bellem met het het thuisfront, zijn vader en zijn vriendin Jazzlyn en baby Dean. “Hij mist zijn gezinnetje enorm en als hij hoort van opa met Dean in het zwembad, dan weet je: dat had hij zelf willen doen,” zo vertelt Dries.

Maar dat is niet het enige

Vriendin Jazzlyn heeft er zelf genoeg van, en heeft volgens Yvonne Coldeweijeer tegen Dave gezegd dat als hij nu niet afkickt dat zij de relatie verbreekt. Yvonne weet ook te brengen dat Dave afgelopen juli is vreemgegaan op Mallora, tijdens een dj-klus. Hij heeft toen een barmeid meegenomen naar zijn hotel en het personeel van het hotel zou ook op de hoogte zijn geweest van dit alles. Niet zo gek dus dat zijn vriendin wel klaar is met deze acties.

Vader Dries denkt overigens dat Dave zijn relatie niet op het spel zou zetten, maar dit deze gevallen wint de verslaving en alle gevolgen die erbij horen. “Onder invloed denk je alleen aan jezelf”, zo stel Yvonne.

Dankbaar

Eerder vertelde Dave nog dat hij dankbaar was dat hij lessen heeft geleerd na het clean worden. “Die verslaving is iets waar ik achteraf van kan zeggen dat ik er heel dankbaar voor ben”, vertelt Dave in de podcast Over Routines. “Want als je ziet hoe ik eerst was, tien jaar geleden, en hoe ik nu in het leven sta, mijn hele denkwijze is anders. Mijn interesses liggen ook ergens anders.” Hij is dan ook ‘super dankbaar’ dat dit hem is overkomen. ”Dat is een heel cliché ding, maar dat is echt zo”, deelt Roelvink.

Laten we hopen dat hij snel weer op zijn oude pad is.

Oh no! Het kapsel van Dave Roelvink pakt helemaal verkeerd uit