Redactie
Redactie Life 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Take my money: hier koop je een bouwstenenpakket van jouw kat

Even eerlijk: komen de muren al op je af? Met de huidige lockdown en avondklok zijn we allemaal op zoek naar nieuwe hobbies – en wij hebben de leukste hobby van allemaal gevonden. Dit is nog eens een mindful hobby, want deze katten van JEKCA zet je helemaal zelf in elkaar.

Je wist niet dat je dit nodig had, maar wacht maar tot je deze katten ziet. Deze bouwwerken zijn zo gedetailleerd, we vinden ze te gek.

Bouwstenenpakket kat

De sculpturen (zoals ze zo mooi op de website heten) zijn maar liefst in 19 verschillende soorten verkrijgbaar. Of er bij jou thuis nou een Ragdoll of een Bengaalse kat rondloopt, ze zijn allemaal terug te vinden in de JEKCA-webshop.

Jecka katten
JEKCA
Jecka katten
JECKA

Op onze redactie is de Orange & White Cat duidelijk favoriet, al staat de Tuxedo Cat ook zeker hoog bovenaan de favorietenlijst.

Naast de verschillende soorten katten, kan je ook nog eens kiezen uit verschillende houdingen. Ga jij voor een zittende kat, of toch liever een kat die zich lekker uitrekt? Alleen de prrrr moet je er nog even zelf bij bedenken.

Jecka katten
Jecka

En nee, bouwen met steentjes is niet alleen voor kinderen. Zoals JEKCA zelf mooi zegt: het is voor kidults. Kids én adults. Je krijgt er een handleiding bij van minimaal 14 pagina’s waarbij je stapje voor stapje jouw kat in elkaar zet, dus we gokken dat je er wel even mee bezig bent.

De prijzen van de katten variëren tussen €46,30 en €62. Omdat het pakket helemaal vanuit Hong Kong verstuurd moet worden, komt er jammer genoeg wel ongeveer €15 aan verzendkosten bovenop.

Let op: wij werden er op gewezen dat je mogelijk nog invoerrechten en/of BTW betaalt voor je pakket, aangezien het verzonden wordt van buiten de Europese Unie. Houd hier dus rekening mee.

Andere hobbies om mee te beginnen (of om weer op te pakken)