Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Lifestyle 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

We dragen boxershorts tegenwoordig gewoon naar buiten – deze wil je hebben

Boxershorts zijn helemaal je-van-het deze zomer. Vorig jaar konden we de linnen-of wit met blauw gestreepte shorts al vaak voorbij zien komen, maar dit jaar worden we er echt mee doodgegooid. Niet gek, want de boxers staan niet alleen fantastisch, maar ze zitten ook nog eens ontzettend lekker. Dan is de enige vraag die overblijft: waar scoor je nou de leukste boxershorts?

Boxershorts

Boxershorts zijn de ideale items om te dragen in de zomer. De korte broekjes vallen perfect te combineren en zijn ook nog eens geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo kun je de shorts aan naar het strand, maar ook voor een lunch of een dagje naar de stad zijn de boxerhorts perfect. Combineer de shorts met een tanktop, bijpassende blouse of gooi er een blazer overheen en you’re ready to go. Boxers van linnen, felle kleurtjes of met de pyjama vibe, wij zijn fan van de trend.

@ilariaclm_

I have a thing for boxer shorts 🤗 #fashiontiktok #boxershorts #summerfashion #summerwardrobe #greenscreen

♬ original sound – 🎧❕

 

Uniqlo herenboxers

Op TikTok gaan de boxershorts van de herenafdeling van Uniqlo helemaal viral. Hoewel de shorts voor heren bedoeld zijn, zijn het juist de lady’s die het item zo ophypen. De boxershorts zijn voor vrouwen namelijk ideaal om in de zomer als kort broekje te dragen. Ze hebben de perfecte lengte en zijn in verschillende patroontjes en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze maar 7,90 euro per stuk. Voor de perfecte shorts moet je dus gewoon even bij het herenondergoed kijken! Wie had dat gedacht?

@luluschinskaya

♬ original sound – Enzo

Andere viral items van Uniqlo

Al eerder ging Uniqlo helemaal viral met de tops met ingebouwde bh. Wij snappen dat helemaal, want hoe chill is het om geen bh aan te hebben?! Toch zijn je boobies perfect in shape door de ingebouwde vulling. Daarnaast is de struggle met bh-bandjes door deze top eindelijk verleden tijd. Naast deze tops, zijn de tassen van Uniqlo razend populair. De cross body round shoulder bags zijn niet alleen spotgoedkoop, maar er past ook nog eens BIZAR veel in. Dat Unilqo helemaal op dreef is kunnen we dus wel zeggen.

Sofia Richie Grainge is de it-girl van het moment, zó creëer je haar stijl