Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

OMG: Mitch vraagt Iris ten huwelijk tijdens het laatste kampvuur

Het einde van Temptation Island: Love or Leave nadert en we weten nu over een aantal koppels hoe het zit met de liefde. Zo zijn Evie en Mike nog steeds samen, ook Shanta en Joël hebben het avontuur overleefd en Mitch en Iris.. die gaan op een wel hele bijzondere manier naar huis. Wij hadden ‘m in elk geval niet zien aankomen, Iris waarschijnlijk ook niet.

Wedding bells voor Mitch en Iris

Mitch en Iris mochten de dreamdate al samen doorbrengen, wat heel bijzonder is. Monica sprak al van een ‘hoge uitzondering’. Dit was net wat het koppel nodig had, want Mitch leek wel een nieuw persoon. Op het laatste kampvuur pakt hij nog even door en doet hij zelfs iets wat we eigenlijk niet verwacht hadden. Hij vraagt Iris ten huwelijk! Heel bijzonder en bij terugkomst zijn ze verliefder dan ooit. Ze knuffelen (en seksen) er op los. Die Mitch toch.

Waarom deden ze in eerste instantie mee?

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social-media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Nou, Mitch heeft zijn proces met een voldoende afgerond!

Op deze plek in Rotterdam kan je samen met je lover een foto van je iris laten maken