Redactie
Redactie Life 24 sep 2020
Leestijd: 4 minuten

Olé! 11 super herkenbare dingen die alleen typische Carnaval meiden herkennen

Ben jij het meisje dat al weken uitkijkt naar carnaval? Loop je al dagen met kriebels in je buik en ben je zo blij als een kind? Dat begrijpen wij he-le-maal. En deze elf dingen ga jij als geen ander grinnikend herkennen.

Het festijn begint met veel frituur, drank en gezelligheid en eindigt met elke nacht met uitgelopen make-up, nog steeds frituur en outfit dat ruikt naar bier.

Dit herkennen typische Carnaval meiden

Kerst de leukste feestdag? Jou niet gezien, want niks en niemand verslaat het feestelijke gevoel van Carnaval. Als jij een échte Carnaval meid bent, dan ga je je gegarandeerd herkennen in deze elf dingen die iedereen meemaakt tijdens Carnaval.

1. Het verkleed dilemma voor volwassenen

Je voelt je zo blij als een kind, want dat verkleden is écht vreselijk leuk. Maar elk jaar schiet je toch weer in de stress, want wat moet je dit jaar in hemelsnaam aan. Ga je de sexy tandartsassistente, Elsa van Frozen óf toch die lelijke maar schattige kikker. Keuzes, keuzes, keuzes…

2. Je drinkt jezelf gerust bijna een alcoholvergiftiging

Eigenlijk best wel gestoord. Je staat ‘s ochtends op en het eerste wat je doet is een alcoholische versnapering naar binnen gooien in je mooie verkleedpakje met een grijns van oor tot oor. Vervolgens gooit je moeder een paar uur later al de eerste vette happen in de frituur. ‘Want zo ga da in Brabant nie?’

3. Confetti, confetti én nog meer confetti

Het lijkt wel alsof er confetti uit de wolken komt vallen. Het zit letterlijk overal. Bijvoorbeeld in je bh en misschien zelfs in je slipje als je je Shrek aan het einde van de avond hebt gevonden.

4. Je zingt alle carnavalkrakers uit volle borst mee

De rest van het jaar zit je te nippen aan je veel te hippe cocktail en luister je naar, in jouw ogen, écht goede muziek. Maar zodra het carnaval is ontpop je je tot een ware Brabo en zing je alle, maar dan ook alle nummers mee. Je haalt het meisje wel uit de stad, maar de stad niet uit het meisje nietwaar?

5. Bier en frituur olé

Verrukkelijk vind je het. Al die veel te gekke frituurhapjes die lekkerder smaken dan ooit. Of je je even druk maakt over een extra kilootje? Nee ben je gék.

6. Jong en oud zijn opeens Best Friends Forever

Je staat gerust de hele avond met de vader van je beste vriendin aan de bier te tanken. Ook maak je een dansje met de oudste man van de stad die er ook weer bij is. Iedereen, maar dan ook iedereen is met elkaar. Dat is nou écht nog eens hartverwarmend.

7. Je ziet er niet uit maar voelt je ge-wel-dig

Oké de eerste dag zie je er flawless uit. Je hebt namelijk je net gestreken outfit aangetrokken en je make-up en haar is helemaal volgens Carnaval thema gedaan. Echter verzwak je al op dag twee. Je outfit voelt net zoals de buitenkant van al die kroketten die je hebt gegeten en je hebt er echt wel eens frisser uit gezien. Maar dat mag de pret niet drukken. Je hebt het namelijk ontzettend naar je zin.

8. Incognito is opeens wel héél makkelijk

Handig voor als je toch weer die ex tegenkomt of de buurvrouw die altijd uren blijft praten als je haar toevallig tegen het lijf loopt. Of nog beter, als je de dag ervoor iemand hebt gezoend waar je nu compleet spijt van hebt. Word één met je kostuum en niemand zal je herkennen. Olé.

9. De grootste kans om écht een prins te zoenen

Want er loopt vast een leuk exemplaar verkleed als prins rond waar jij vast een kusje aan wilt geven. Echter loop je ook het risico om tijdens Carnaval ook andere types te zoenen. Zoals een dikke pad die dan helaas niet verandert in een prins of een holbewoner. En daar wordt door je vriendinnen nog héél lang om gelachen.

10. Je schaamtegevoel is ver te zoeken

Want na een paar uur sta je in je veel te sexy outfit alweer op de bar van je favoriete kroeg. Zelfs als je ouders er zijn. Je doet er zelfs alles aan om je moeder, tante, buurvrouw, opa óf wie er ook in je gezichtsveld staat er ook op te sleuren.

11. Je moet een week lang bijkomen

Echt waar, de schade na die week Chersonissos na je eindexamen is er níets bij en je kan geen kroket meer zien.

Lees ook: Vier je voor het eerst carnaval? Dit is alles wat je moet weten voor je begint met feesten