Redactie
Redactie Love & Seks 24 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit is waarom mannen stiekem állemaal vallen voor koppige vrouwen en ze super aantrekkelijk vinden

Je bent je hele leven al zo koppig als een ezel. Je probeert het bij een leuk manspersoon nog wel eens te verbloemen, maar dat duurt nooit lang of de koppigheid steekt de kop op. Het is niet erg hoor, want mannen vinden koppige vrouwen stiekem héél leuk.

Als je een koppige meid bent hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je de liefde niet gaat vinden. Mensen houden onwijs van koppige vrouwen en daarom ben jij als eerste bezet.

Een zwak voor koppige vrouwen

Jouw koppigheid wordt een keer beloond, want mannen vinden deze eigenschap dus juist leuk en aantrekkelijk. Ze vinden je vooral erg grappig en laat dat nou precies iets zijn waardoor ze helemaal in love van worden. Waarom? Dat lees je hier.

1. Hij vindt het grappig

Het is namelijk behoorlijk hilarisch dat jij uren lang je lover negeert na een kleine woordenwisseling waarin jij je fout niet wilde toegeven. Jij zit jezelf te verbijten, want je gaat écht niet toegeven dat je een bitch was daarnet, terwijl hij zit te gniffelen om jouw hoofd wat op onweer staat. Uiteindelijk barst hij in lachen uit en jij ook. Hij heeft simpelweg lol om je ´slechte´ eigenschap.

2. Je bent een beetje stout

Je probeert niet de voorbeeldige prinses uit te hangen bij hem. Nee, je bent een prinses maar dan een hele koppige. En die koppigheid maakt je een beetje stout. Je probeert namelijk niet altijd alleen maar de leukste voor hem te zijn, maar je bent regelmatig een pain in the ass. Die stoutigheid die je over je hebt vindt hij leuk, want imperfecties maakt een persoon juist perfect.

3. Je hebt je éigen mening

‘Het maakt mij niets uit’, ‘Geeft niet’ of ‘Bepaal jij maar’ zijn niet de woorden die jij vaak laat vallen. Beter gezegd, koppige vrouwen laten ze nooit vallen. Je vindt namelijk overal wel iets van en zal dat laten merken ook. En een man vindt het wel fijn dat je een mening hebt, want dat geeft aan dat je een sterke persoonlijkheid hebt.

4. Je bent elke dag een uitdaging voor hem

En daarmee houdt zijn manneninstinct, jagen, nooit op voor je lover. Elke dag is het weer een battle om het jou naar je zin te maken, om tot een compromis te komen en je te behouden als zijn vriendin. Uiteraard moet het niet te vermoeiend worden voor die jager van je, maar hij vindt het wel fascinerend om elke dag weer die uitdaging aan te gaan met Ms. Stubborn.

5. Je gaat confrontaties niet uit de weg

En daarmee zullen jullie nooit relatieproblemen doodzwijgen of het zover laten komen dat jullie relatie kapot wordt gemaakt. Je gaat confrontaties met hem aan en daardoor leert hij elke keer weer van jou. Je spreekt hem aan op zijn gedrag of op het feit dat jullie elkaar te weinig zien of misschien juist te veel. En hierdoor weten jullie een gezonde balans te houden in jullie relatie.

6. Hij kan je oprecht doodknuffelen soms

Uit frustratie, uit woede, uit vermoeidheid, uit irritatie, uit radeloosheid en natuurlijk uit liefde. Maar nooit uit verveeldheid, want dat zal je niet gebeuren met een koppige meid als vriendin.

Lees ook: Ben jij heel onhandig? Mannen vinden jou dan juist nóg aantrekkelijker