Redactie
Redactie Love & Seks 17 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Ben jij heel onhandig? Mannen vinden jou dan juist nóg aantrekkelijker

Alleen jij krijgt het voor elkaar om te vallen over iets als een tie wrap. Maar hé, verberg niet langer dat je onhandig bent. Mannen vinden onhandige meisjes juist hartstikke leuk en wel om de volgende redenen.

Waarom mannen graag een relatie hebben met iemand die onhandig is

Dat je onhandig bent is absoluut niet iets waar je je voor moet schamen. Sterker nog, het werkt zelfs in je voordeel dat jij nog kunt uitglijden over een bananenschil:

1. Hij weet dat hij met je kan lachen

Omdat je zo super onhandig bent vind je het niet langer gênant als er wéér wat gebeurt. Je lacht het weg, want ja… Wat moet je anders? Dat vindt hij dus zo leuk aan je. Hij weet dat hij met je kan lachen, zelfs als het betekent dat je jouw onhandige acties uitlacht.

2. Hij vindt je schattig

Stiekem vindt hij het enorm schattig als jij weer eens wat uit je handen laat vallen. Of ergens tegenaan loopt. Misschien ben je liever sexy dan schattig, maar met alleen sexy ben je geen relatiemateriaal. Dus omarm je onhandige zelf met beide handen.

7 lieve en soms ongemakkelijke dingen die mannen doen die wij stiekem súper schattig vinden

3. Hij kan je opvangen als een echte man

Je doet je misschien heel onafhankelijk voor, maar een man vindt het in een relatie hoe dan ook fijn als hij je opvangt. Of het nu letterlijk of figuurlijk is. Als jij weer onhandig doet is hij in ieder geval degene die je vangt. Of ervoor zorgt dat je deze keer niet aangereden wordt.

4. Hij ziet zo je imperfecties

Het is voor een man best wel confronterend als hij met iemand een relatie heeft die op alle vlakken perfect is. Iets met de lat hoog leggen. Doordat je onhandig bent laat je zien dat je helemaal niet perfect bent, maar ook dat je zelfverzekerd genoeg bent om hier geen problemen mee te hebben.

5. Hij leert zo dat je geen opgever bent

Hoe vaak ben je inmiddels wel niet (bijna) gevallen, gestruikeld of aangereden? Je laat je door deze onhandige tegenslagen écht niet uit het veld slaan. Je laat daarmee aan je lover zien dat je echt geen opgever bent. En juist dat vindt hij in een relatie weer enorm sexy.

Lees ook: Wat mensen écht aantrekkelijk maakt (en nee, het zijn geen volle lippen)