Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 26 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

10 x carnavalsoutfits waar je minder dan 30 euro aan kwijt bent

Alaaf! De mooiste feestperiode van het jaar komt er weer aan en dat betekent ook dat de nodige voorbereidingen weer getroffen kunnen worden. Als je je een paar dagen onderdompelt in het gehos wil je natuurlijk het liefst ook verschillende outfits hebben en dat kost nogal wat.

Wij hebben tien budgetproof carnavalsoutfits voor je op een rij gezet zodat je elke dag wat anders aan kunt trekken. Met deze sexy pakjes sla je sowieso wel een leuke date aan de haak.

1. Politiepak

Hier sla je wel een leuke jongen (of twee) mee in de boeien. Dit sexy politiepakje kost maar 16,45 euro.

2. Sandy uit Grease

Gigi Hadid verkleedde zich tijdens Halloween als Sandy en sindsdien is dit pak hotter dan hot. Je koopt hem voor maar 17,50 euro.

3. Tinkerbell

In de categorie ‘schattig ondeugend’ valt absoluut dit Tinkerbell jurkje. Hij is van jou voor maar 28,95 euro.

4. Luipaard

Je krijgt het in ieder geval niet koud in deze onesie en sommige klassiekers zijn altijd goed tijdens carnaval. Dit luipaardenpak kost maar 23,45 euro.

5. American Football Player

Sexy met een stoer randje. Hóé leuk als jouw lover ook als football player gaat. Dit kostuum kost 29,95 euro en is ook nog eens lekker warm.

6. Soldaten jurk

Dit soldatenpakje van 25,95 euro is perfect voor meiden die stiekem dromen van een carrière bij defensie.

7. Griekse godin

Een gouden lauwerkrans maakt dit Griekse kostuum van 25,95 euro helemaal af.

8. Sneeuwwitje

Ze was de eerste prinses die je leerde kennen en nu kun je haar eindelijk zelf zijn. Dit sneeuwwitje kostuum kost 19,95 euro en dat is een koopje.

9. Racepak

Je kunt hier gerust mee naar buiten en dat is toch wel fijn want tijdens carnaval is het vaak nog ijskoud. Dan sta je in ieder geval niet te rillen als je naar de optocht staat te kijken. Dit racepak kost je 27,46 euro.

10. Cheerleader

Toegegeven dit kostuum is vrij koud, maar dat maakt hem niet minder leuk. Voor maar 19,95 euro sta jij er dit jaar bij als echte cheerleader.

Ben jij klaar voor het feestje? Dit is sowieso herkenbaar voor jou.

11 dingen die meisjes die carnaval vieren als geen ander herkennen