Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 28 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Onherkenbaar! Zo zagen de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch er vroeger uit

Ex On The Beach Double Dutch is alweer een tijdje afgelopen maar dat betekent niet dat we er al over uitgepraat zijn. Een heftig seizoen was het namelijk wel met a) een opgefokte Brody Bad Loco Baby en b) heel veel drama tussen de exen. Ooit waren ze allemaal nog schattig en deze throwback foto’s zijn daarvan het bewijs.

Je vergeet bijna dat de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch ook ooit jong en onschuldig zijn geweest en dit is hoe de exen er vroeger uitzagen. Bizar!

Brody

Bad Loco Brody Baby Loco Loco was niet altijd zo knettergek als nu. Sterker nog, hij heet eigenlijk Yann en op deze foto herken je ‘m bijna niet terug.

MTV
MTV

Renan

Eerlijk, als je in die ogen kijkt van Renan smelt je toch wel een beetje weg. Wij kunnen dat in ieder geval niet ontkennen. Vroeger had hij al diezelfde ondeugende blik in zijn ogen.

MTV
MTV

Diaz

Heb je je altijd al afgevraagd hoe Diaz er zonder dat (ietwat rare) sikje en staart uit zou zien? Dan wil je deze foto van Diaz van drie jaar geleden niet missen.

MTV
MTV

Robin

De Nederlandse bink Robin ga je níét herkennen. Dat haar, die blik en dat overhemd. Wij vinden hem nu in ieder geval een stuk leuker.

MTV
MTV

Stacy

De bekende ‘fouilleren-fouilleren’ uitspraak van Stacy is niet onopgemerkt gebleven. Deze foto van haar van vroeger ook niet.

MTV
MTV

Lena

De 19-jarige Lena zag er vroeger héél anders uit dan nu en deze twee foto’s bevestigen dat.

Wist je trouwens al dat je zelf ook de Ex On The Beach Double Dutch villa kunt huren? Voor een prikkie!

Goals! Je kunt de Ex On The Beach Double Dutch villa huren voor maar 48 euro per nacht