Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 27 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Realityster Channah Koerten weer in verwachting, maar wie is de vader?

De 29-jarige Channah Koerten is in verwachting van haar derde baby. Haar eerste twee kids deelt ze met Quentin Jarret, haar derde kleine heeft een andere vader. Haar relatie met Quentin stond altijd erg in de spotlights, maar ze deelt niet heel veel over haar nieuwe vriend. Wie is de nieuwe baby daddy? Maak kennis met Nordin Besling.

Wie is Nordin Besling?

De 24-jarige Nordin is radio-dj bij FunX. Hoe dat zo gekomen is? “Ik heb als luisteraar altijd een band gehad met FunX. Toen ik een prijs won, raakte ik met Sander in gesprek hoe het was om bij de radio te werken. Hij zei dat ik gewoon een demo op moest sturen als het mij leuk leek. Dat heb ik toen gedaan, maar het contact verwaterde. Later zag ik op Instagram dat FunX radio-dj’s zocht en ik dacht: ‘Fack it, ik stuur gewoon een filmpje en demo op en ik zie het wel!'”, zo vertelt Nordin op de website van FunX zelf. Het programma “Nordin & Vonneke” presenteert hij samen met Vonneke Bonneke tussen 16.00 en 19.00. Dus mocht je hem willen horen, zet dan vanmiddag je radio aan!

Enne.. hoe hebben Channah en Nordin elkaar ontmoet? Channah vertelde dat ze hem eerst een ‘foute gladde gozer uit Den Haag’ vond. Hij versierde haar door te zeggen dat hij genoten had van haar in de jungle, verwijzend naar Channah’s deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Dat heeft blijkbaar goed gewerkt. In de YouTube-serie van Channah ‘Een nieuw leven met de Koertjes’ wordt het bekendgemaakt dat de twee een setje zijn. Dat hebben ze dus goed geheim gehouden!

Wanneer komt de baby?

Channah verwacht baby #3 in april 2024 en laat weten nu ongeveer op de helft te zijn. Of het een jongetje of meisje wordt weten ze ook nog niet, maar dat vinden ze ook niet zo belangrijk.

Saul uit het nieuwe ‘Winter Vol Liefde’ krijgt een hele bijzondere aanmelding