Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 23 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Chantal Janzen deelt emotioneel bericht over zoon James

Chantal Janzen blikt terug op de dag dat haar zoon ter wereld kwam, vijftien jaar geleden vandaag. Dat doet ze met emotionele post en slideshow op Instagram.

Fijne verjaardag, James!

Verjaardagswens van Chantal aan zoonlief

Als we onze moeders mogen geloven is het elk jaar weer even slikken als je kind ouder wordt. Het is positief natuurlijk, maar dat kleine kindje raakt steeds verder in de vergetelheid. Nu kunnen wij daar nog niet over meepraten, maar door het bericht van Chantal snappen we het maar al te goed.

“Op ‘t moment dat ik dit schrijf zaten m’n man en ik precies 15 jaar geleden in een ziekenhuis-kamer te wachten, ik met een buik alsof er een olifant in zat. Wat goddank niet zo was want olifanten zijn twee jaar zwanger. Ik had een geplande keizersnede, daar hadden we voor gekozen want onze baby zat andersom, met het hoofd boven,” begint ze haar throwback naar vijftien jaar geleden. Bij haar thuis horen ze het iedere verjaardag weer gedwee doch zuchtend aan, aldus Chantal zelf.

“Om 08.25u werd de leukste liefste mooiste baby geboren: James. Het eerste wat ik zei toen hij boven het groene doek werd getild was: ‘Hij lijkt op Zion!’ James was de allermooiste liefste baby, en ik spatte uit elkaar van trots. Toen ik in een aluminiumfolie-deken rillend bij lag te komen, vroeg een verpleegkundige aan me: Wat is het geworden? Ik heb volgens haar toen hard en dolgelukkig in die zaal geroepen: ‘Het is een jongen! Hij is zó mooi! En hij heet James!’.”

Bekijk het hele bericht van Chantal hieronder.

Veel van haar vrienden herkennen haar sentimentele gevoel. Bridget Maasland reageert: “Als de dag van gisteren, gefeliciteerd knapperds 🎈❤️🎈❤️🎈❤️🎈” en Froukje de Both herinnert het zich ook nog wel: “Gefeliciteerd, zo leuk wij waren samen zwanger 😍🙌”.

Déze B&B Vol Liefde-ster is hét geheim achter het succes van Chantal Janzen