Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 8 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn alle cheat codes voor The Sims 4 zodat je een riante villa kunt bouwen en eindeloos veel geld hebt

Sinds The Sims 4 uit is, hebben we onze laptops niet meer dichtgeklapt. Sims is hót en nu wil je natuurlijk ook weer een echte dynasty opbouwen met jouw Sims familie. Gelukkig werken alle cheat codes nog en wij hebben ze maar even voor je op een rij gezet.

Cheat codes Sims 4

Vroeger al gebruikte je de cheat codes van The Sims om het spel veel leuker te maken. Je kunt dagen besteden aan de carrière van je Sim, maar dat is niet echt een vetpot. Goed nieuws voor alle Sims fans want alle cheat codes (inclusief motherlode, wie kent hem niet) doen het nog gewoon.

Gratis geld

Was het altijd maar zo’n feestje dat we Ctrl + Shift + C konden intypen en er vervolgens een magisch bedrag op onze bankrekening verscheen. Dat is helaas niet het geval maar we kunnen het wel onze Sims gunnen. Met deze codes krijg je gratis geld, huizen én je Sims zijn altijd gelukkig.

Rosebud: 1000 Simdollars
Kaching: 1000 Simdollars
Motherlode: 50.000 Simdollars
money [bedrag in cijfers]: dit bedrag komt per direct op je rekening te staan
sims.modify_funds [bedrag in cijfers]: dit bedrag wordt per direct toegevoegd aan je huidige bankrekening

Gratis huizen

Je kunt eindeloos lang motherlode blijven invoeren maar je kunt ook gewoon een gratis huis kopen. Daarvoor gebruik je de volgende code:
freeRealEstate on: nu kun je alle huizen gratis kopen
freeRealEstate off: de functie van het gratis huizen kopen weer uitschakelen (al zouden we niet weten waarom dat nodig is)

Eindeloos blijven leven

Niks zo erg als het overlijden van je Sims want je krijgt toch een beetje een speciale band met je eigen creaties. Gelukkig kunnen ze met de code death.toggle nooit meer sterven.

Een Sims die alles voor elkaar heeft

Je moet er nog aardig wat moeite in stoppen om je Sims blij en gezond te houden. Gelukkig zijn ook daar cheat codes voor bedacht zodat je je daar in ieder geval geen zorgen meer om hoeft te maken.

De code die je ervoor moet gebruiken: Shift + (desbetreffende Sim aanklikken)

Cheat Motive – Make Happy: je Sims wordt helemaal gelukkig
Cheat Motive – Disable Motive Decay: er verandert niks meer aan de emoties van je Sim vanaf nu
aspirations.complete_current_milestone: je doel wordt direct behaald zonder daar verder wat voor te hoeven doen.