Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 12 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Chrissy Teigen gaat voor pruiken: zie hier haar nieuwe paarse lokken

We kennen allemaal de Instagramfilters waarbij je je haar in een funky kleur kan laten veranderen. Vaak ziet het er amazing uit, maar geen haar op je hoofd die het écht durft te verven in die kleur. Chrissy Teigen heeft dé oplossing bedacht: een pruik!

Op Instagram showt Chrissy haar gloednieuwe coupe.

Chrissy Teigen met paarse lokken

We kennen Chrissy Teigen natuurlijk als brunette, maar dit keer kiest ze voor paarse lokken. Niet dat ze het in die kleur heeft geverfd, hoor. Ze heeft voor een pruik kozen. En eerlijk is eerlijk, het ziet er prachtig uit. Op Instagram deelt ze beelden van haar nieuwe coupe, waarbij ze vertelt dat de “wig life” haar heeft uitgekozen.

Via Instagram Stories nam Chrissy Teigen al haar volgers mee in het proces van de paarse pruik. Van het netje op haar hoofd tot de paarse lokken die gelijmd werden: stap voor stap zagen we haar transformeren in Chrissy met een paarse coupe. Wij zijn fan.

Groot succes

Uit de reacties onder haar post op Instagram, blijkt wel dat de paars lokken een groot succes zijn. Volgers én beroemde vrienden zijn obsessed met Chrissy’s nieuwe look. Haarstylist Jen Atkin reageert dat het er goed uitziet – en als zij het zegt..

Meer inspiratie

Kriebelt het bij jou ook om eens te gaan experimenteren met een opvallende coupe? Dan kan je dus kiezen voor een pruik. Wat je ook kan doen is je haar kleuren met een kleurmasker, bijvoorbeeld de Wella Color Fresh.

Genoeg opties, dus. Deze celebrities gingen je in ieder geval voor met een opvallende coupe.