Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wat is hier aan de hand? Temptation Island Anne deelt een foto samen met Kevin

Inmiddels is Temptation Island alweer een tijdje aan de gang en er is al zó veel gebeurd. Dit seizoen is niet normaal. We kunnen niet wachten totdat het donderdag ochtend is zodat we een nieuwe aflevering kunnen bekijken. Naast de afleveringen is er ook al heel veel gebeurd. Wat ons deze week opviel was dat Temptation Island Anne een foto deelde met Kevin.

Dit betekend dat ze elkaar nog zien na de opnames van Temptation Island. We zijn erg benieuwd.

Temptation Island Kevin

Kevin en Eva kwamen als Temptation Island koppel pas later de villa’s in. Zij waren namelijk de vervanging van Gulcin en Soreilis, die verloofd het programma verlieten. Nu het nieuwe koppel gesetteld is, zien we dat beide opzoek zijn naar hun temptation is Temptation Island.

In de afgelopen aflevering Temptation Island hebben we kunnen zien dat Kevin veel optrekt met Kayli en Anne. Daarbij heeft hij ook vertelt dat deze twee single dames zijn temptation zijn. Kevin is met Anne en Kayli al op date geweest en dat ging heel voorspoedig. We kijken erg uit naar een antwoord op de vraag: met wie heeft Kevin nu een echte connectie? En is deze connectie zo diep dat het zijn relatie met Eva kan beëindigen?

Spoiler alert

Na het zien van deze foto, zou het goed kunnen dat Eva en Kevin ook niet samen naar huis gaan na Temptation Island. Als antwoord op een Q&A op Instagram reageert Temptation Island single Anne namelijk dat ze nog goed contact heeft met Kevin. Zou dit kunnen betekenen dat ze elkaar nog zien na het programma? Zou het meer kunnen betekenen dan een vriendschap? We zijn erg benieuwd.

De foto die Temptation Island Anne bij haar antwoord zet zegt tenminste genoeg. Verder mag je zelf oordelen.

Ook lijkt het erop alsof Anne en Kevin samen een Temptation Island aflevering bekeken hebben. Hun verhalen lijken in ieder geval onwijs op elkaar, check it out:

Anne en Kevin Instagram verhalen
Instagram - Team Tempa

Lees ook: Zó zag Temptation Island Daryl er vroeger uit – voordat hij naar de sportschool ging