Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

DAMN, HONEY komt met een erotische bundel en da’s alles wat je nodig hebt

Grote kans dat je de meiden van DAMN, HONEY wel kent. Of nou ja, dan hebben we het natuurlijk over Nydia van Voorthuizen en Marie Lotte Hagen die het feministisch platform DAMN, HONEY zijn begonnen. Ze schreven eerder een gelijknamig boek en komen nu met een vierde boek: Damn, Horny.

Een boek vol erotische verhalen door diverse auteurs. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Damn, Horny

Volgens hun eigen woorden is DAMN, HONEY een platform over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen. En da’s nogal wat. Dat bespreken ze onder andere in hun pamflet Damn, honey. Daarover gesproken. Ze komen nu met een vierde boek: Damn, Horny. En de naam doet het al vermoeden, het is een erotisch boek.

Sterker nog, het is een bundel van erotische verhalen. Van 15 erotische verhalen, om precies te zijn. Elk geschreven door een andere auteur. Nydia en Marie Lotte vroegen hun favoriete auteurs om hun eigen kijk op erotische verhalen op te schrijven, denk aan namen als Alma Mathijsen, Bas Gons, Tatjana Almuli, Jeanete Chedda, Lotte en Deen en Maud Wiemijer.

Diversiteit

Het resultaat? “Queer seks beschreven door queer mensen, dikke konten en dikke buiken, hitsige avonturen waarin vrouwen met een beperking de hoofdrol spelen, en non-binaire personen die weten wat ze willen en daarnaar handelen”, zeggen de meiden. Dat is namelijk precies wat zij misten in seksverhalen die ze lazen. En tja, dan maak je die toch zelf?

Nog meer

Naast de 15 erotische verhalen geschreven door diverse (in de breedste zin van het woord) auteurs, staat het boek ook vol met fantasieën van de luisteraars van de podcast. Enne, er is ook aan beeldmateriaal gedacht. Het boek is namelijk voorzien van erotische lijnillustraties door Linda Rusconi.

Het boek verschijnt op 1 juni. Kan je niet wachten? Dan kan je Damn, Horny vanavond om 20:00 pre-orderen via deze website. Wees er wel snel bij want er zijn maar 100 exemplaren beschikbaar voor pre-order.