Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Seks 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

7x random dingen waar mannen opgewonden van raken

Voor de een kan het een random iets zijn, voor de ander is er wel wat meer voor nodig. Waar je warm van wordt is over het algemeen iets wat je voor jezelf houdt. Niet gek ook, want per persoon verschilt het. En dan heb je ook nog zoiets als fetisjes. In het kader van what makes you horny, makes you horny, delen we 7  random dingen waar mannen opgewonden van raken.

Van tan lines tot je accent.

Random dingen waar mannen opgewonden van raken

We hebben nieuws voor je: niet elke turn-on hoeft seksueel te zijn. Tenminste, voor mannen. En eigenlijk is die categorie een hele interessante. Want wat voor random dingen moeten we aan denken? Nou, van de volgende 7 not so obvious dingen raken mannen opgewonden.

We zeggen het maar even voor de zekerheid: ook elke man is anders en heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wij spraken met mannen en sommen op wat zij hebben gezegd.

1. Wanneer hij je hoort zingen in de douche

Mark (26 jaar) vindt het niet alleen schattig als hij zijn vriendin hoort zingen in de douche, het is voor hem ook een turn-on.

2. Wijn

Oké, deze is misschien iets voorspelbaarder, maar alcohol werd veelvuldig genoemd als we vroegen naar random dingen waar mannen opgewonden van raken. En dan met name rode wijn.

3. Als hij/zij hem random opbelt

Thom (31 jaar) vindt het sexy als zijn crush zo zelfverzekerd is om hem random op te bellen in plaats van een berichtje te sturen. En eerlijk is eerlijk, een stemgeluid horen is natuurlijk ook wel spannender dan een hele paragraaf lezen op je telefoon.

4. Je accent

Speaking of stemgeluid. Jens (21 jaar) wordt warm van een accent.

5. Tan lines

Volgens Kyle (26 jaar) ziet er alles er net iets aantrekkelijker uit met een door de zon gekleurd kleurtje.

6. Sportkleren

We weten niet of het aan de legging ligt (I mean, daar komen je billen toch wel het mooiste in uit), maar je sportieve outfit doet iets met de man. Vooral als je terugkomt van een flinke workout, zo blijkt.

7. Een bril

Voor Jos (28 jaar) doet een bril het hem. Het maakt het gezicht op de een of andere manier interessant, vindt hij.

En dan willen we het nog even hebben over het volgende: 11 dingen waarvan mannen denken dat wij opgewonden raken (maar wat absoluut niet zo is).