Emma Toussain
Emma Toussain Reality 7 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Dani Dyer uit Love Island UK heeft een relatie met déze profvoetballer

De vrolijke Dani Dyer heeft een turbulente tijd achter de rug. In 2018 deed ze mee aan de Engelse versie van Love Island, waar ze Jack Fincham leerde kennen. Dani en Jack leken voor elkaar gemaakt en gingen er dan ook met de winst vandoor. Ze wonnen niet alleen een geldprijs, maar ook de harten van alle Love Island-kijkers. Na het realityprogramma zijn de twee nog een tijdje samen geweest, maar uiteindelijk bleek het niet te werken.

Wat zou vader Danny hier allemaal van vinden?

Baby voor Dani

Als we over een turbulente tijd praten, dan bedoelen we niet alleen de relatie met Jack. Minder dan een jaar geleden geleden beviel Dani nog van haar zoontje Santiago, met haar toenmalige vriend Sammy Kimmance. Het stel leek zo gelukkig, maar op Love Reality is te lezen dat Sammy een aantal maanden na de geboorte de gevangenis in moest (voor 42 maanden!) omdat hij twee bejaarden voor zo’n 34.000 euro had opgelicht. De relatie met Sammy liep stuk en dat betekende dat Dani opeens een alleenstaande moeder was.

Nieuwe liefde

Dani heeft niet lang hoeven sippen. Ze heeft namelijk de liefde gevonden bij profvoetballer Jarrod Bowen, speler bij West Ham United. Ook West Ham supporter- en vader Danny Dyer vindt Jarrod een ‘lovely guy’, en we weten allemaal hoe belangrijk de mening van haar vader is. Wel laat Dani aan Daily Mail weten dat ze haar baby Santiago op nummer één zet en dat ze zich focust op het moederschap.

Dani Dyer
Bron: Instagram Jarrod Bowen

Love Island-winnaar Jack Fincham deed een zelfmoordpoging na de show