Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Fans van De Bachelorette gaan los om déze ietwat ongemakkelijke eerste ontmoeting

Nog een paar nachtjes slapen.. en dan begint het nieuwe seizoen van De Bachelorette! Sylvia Geersen is er klaar voor en de eerste beelden zijn nu alvast gedeeld via het Instagram-account van Videoland. Op de beelden zien we de eerste onmoeting van Sylvia met één van haar mannen en onze tenen liggen nu al krom. Ook alle fans van het programma kunnen niet geloven wat ze zien en gaan dan ook volledig los in de comment-sectie van de video.

Eerste beelden van De Bachelorette

Sylvia en haar 17 mannen zijn eind afgelopen jaar naar Zuid-Afrika gevlogen om daar op zoek te gaan naar de liefde. Het avontuur is spannend en natuurlijk soms ook een beetje ongemakkelijk. Vooral zo’n eerste ontmoeting kan nogal #awkward zijn, helemaal als je probeert op te vallen. Nou, één van de mannen gaat voor een soort spoken word-optreden waar Sylvia een beetje bang van wordt. Wij hadden al lang helemaal dubbel gelegen van het lachen, maar dat is ook niet erg gepast. De beelden staat dus op Instagram, bekijk ze hieronder:

Als Sylvia vraagt “Jij bent dichter?” antwoordt de man in kwestie “Nee ik ben opener.” NOG MEER CRINGE. Anyway, hij laat in elk geval wel een indruk achter. Ook volgers reageren volop: ‘Knap hoe deze dame niet in de lach schiet 😂🤷‍♀️’ en ‘Wat pijnlijk zeg… snap echt niet dat wij Nederlanders denken, dat iets beter in slecht uitgesproken Engels klinkt…😂’.

Wil je zien: de trailer van De Bachelorette met Sylvia Geersen én we stellen haar 17 mannen aan je voor