Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Babynieuws! Laura Ponticorvo is in verwachting

Leuk babynieuws! Influencer Laura Ponticorvo is in verwachtig van haar tweede kindje, dat maakt ze bekend via Instagram. Ze heeft al een dochtertje genaamd Giulia, dus het kleine meisje wordt grote zus.

Laura Ponticorvo

Gezinsuitbreiding, van dat soort berichten worden wij altijd blij. Helemaal als weer zo’n nieuwtje op onze feed verschijnt. “Blessed with another miracle🥺❤️🥰We zijn zo dankbaar voor dit wondertje die ons compleet heeft verrast en onze kleine Giulia gewoon al grote zus zal maken🤩De grote broers en zus zijn ook in de wolken en we kunnen allemaal niet wachten om dit wondertje in onze armen te sluiten en ons liefdevolle gezin nog completer te maken💕💙”, schrijft de 37-jarige Laura op Instagram. Congrats!

Groot gezin

Haar man Ryan heeft al 3 kinderen uit een vorig huwelijk, 2 zoons en een dochtertje. Daarover zegt Laura: ‘Je twee grote broers en zusje kunnen ook niet wachten om je te knuffelen en jij bent ons cadeautje die onze cirkel met elkaar verbindt’. En daar komt er dus nog eentje bij! Zo ontzettend leuk.

Laura was vorig jaar te zien in A Star Is Born, een realityshow over realitysterren die een kind verwachten.

Fans van De Bachelorette gaan los om déze ietwat ongemakkelijke eerste ontmoeting