Emma Toussain
Emma Toussain Reality 11 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

‘A Star Is Born’: Deze zwangere realitysterren zijn binnenkort te zien op Videoland

Het is wel duidelijk dat de pandemie heeft gezorgd voor een nieuwe geboortegolf: er zijn afgelopen jaar veel baby’s geboren als gevolg van het vele thuiszitten. Ook bekend Nederland heeft niet stilgezeten en dit is ook Videoland opgevallen. Na Ronnie Flex krijgt bijvoorbeeld ook Famke Louise een eigen docuserie over haar zwangerschap, relatie én bevalling. Daar houdt het niet op, want 27 oktober begint ‘A Star Is Born’, waarin er een aantal realitysterren gevolgd worden tijdens hun zwangerschapsproces.

Dat wordt beschuit met muisjes!

Realitysterren met baby’s

In deze nieuwe realityserie worden er een aantal mensen gevolgd: De Bachelorette’s Jethro en zijn vriendin, Terror Twins Esmee en Sharon én Rowéna Baierl, die bekend staat van haar deelname aan Utopia en Temptation Island VIPS. Van Jethro wisten we al dat hij meedeed, maar er worden dus nóg twee dames gevolgd.

Jethro van de Bachelorette krijgt een eigen realityserie op Videoland

Sharon en Esmee

Ook de Terror Twins doen mee aan A Star is Born. Nu zijn ze niet allebei zwanger, dus technisch gezien wordt alleen Sharon gevolgd tijdens haar zwangerschap. Maar waar Sharon is, is Esmee en andersom. De dames zijn vanaf 27 oktober te volgen op Videoland.

Sharon en Esmee zijn bekend van hun deelname aan Ex on the beach en van MTV’s Double Trouble. De twee zijn niet op hun mondje gevallen en zijn niet bang voor confrontatie. De tweelingzussen hebben een hele hechte band en zijn ook echt betrokken in elkaars leven. Dat is ook de reden waarom Esmee ook te zien is in de nieuwe realityserie.

Rowéna Baierl

Rowena doet ook samen met vriend Shane mee aan het nieuwe realityprogramma op Videoland. Ze zegt op Instagram: “De afgelopen 6 maanden zijn wij gevolgd door een cameraploeg om onze eerste periode als kersverse ouders vast te leggen. Van de voorbereidingen tot de bevalling en de kraamweek. De leuke momenten en ook de emotionele momenten.
Ons verhaal, de eerste zwangerschap, de tweede zwangerschap en alle emoties die daarbij komen kijken…Een eerlijk & oprecht verhaal”
. Rowena is 22 mei bevallen van haar zoontje Eagan.

Rowena is bekend van haar deelname aan Utopia én door mee te doen met Temptation Island VIPS samen met inmiddels ex-vriend Ruud.

Laura Ponticorvo

Ook werd gisteren bekend gemaakt dat Laura Ponticorvo ook meedoet met de realityshow op Videoland. Laura beviel begin september van dochter Giulia, na een zwangerschap van 34 weken. De influencer werd opgenomen in het ziekenhuis wegens zwangerschapsvergiftiging en moest daarom vroegtijdig bevallen.

Laura postte gister op Instagram: “We kunnen het nu eindelijk met jullie delen💖Vanaf 27 oktober zijn we te zien in de nieuwe realityserie ‘A Star Is Born’ op @videolandonline

We zijn de afgelopen maanden gevolgd door een cameraploeg om de hele reis tijdens onze zwangerschap, alle voorbereidingen, de voorpret en natuurlijk onze bizarre wending vast te leggen. Super leuke momenten en ook heel veel emotionele momenten. De hobbelige weg naar zwanger worden toe, tot aan een geweldige zwangerschap waar ik letterlijk doorheen danste tot aan m’n ziekenhuis opname en de vroeggeboorte van ons meisje”.