Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 25 nov 2016
Leestijd: 3 minuten

De gedachtes over mannen die alleen seks willen terwijl jij wilt daten

Het is tegenwoordig met het bestaan van verschillende social media kanalen zo makkelijk om met een man in contact te komen. En daarmee is seks ook een stuk makkelijker geworden. Maar als jij op zoek bent naar een leuke date en misschien wel een echte liefde dan kan dat nog wel eens een zoektocht worden. Deze gedachtes gaan in ons om wanneer we een man tegenkomen die alleen uit is op seks. Er zijn heel veel mannen die alleen op een steamy night uit zijn en niet zitten te wachten op daten. Dit is voor alle vrouwen die gek worden van mannen die alleen met je naar bed willen, maar niet willen daten:

‘Vinden alle mannen daten moeilijk of zo?’

Een gedachten die vaak in je hoofd ronddwaalt. Je voelt je afgewezen als je een date met heerlijke vent wel ziet zitten, terwijl hij alleen maar uit is op seks. Je kunt je er heel rot om voelen, want je gaat misschien wel twijfelen aan jezelf. Maar dat doe je niet, want het ligt heus niet aan jou als hij wél seks met je wil. Hij is gewoon nog niet toe aan een relatie. Helaas pindakaas.

Mannen lijken daten maar een lastige klus te vinden en slaan dat stapje soms graag even over. Als ze te lui en ‘druk’ zijn om te daten, dan had hij in plaats van seks ook eerst een afspraakje met je kunnen plannen. Daten is écht niet zo moeilijk.

‘Hij is hier de sl*t’

Als vrouw word je al gauw de slet genoemd wanneer je met een man het bed in duikt. Het is hoog tijd dat de rollen worden omgedraaid. Als hij jou niet wil leren kennen en geen tijd en energie in je wil steken is hij de sl*t. Want hij is degene die alleen seks wil en niets geeft om jouw fantastische persoonlijkheid.

‘Ik laat me niet verleiden door zijn charmes’

De man in kwestie zal al zijn charmes in de strijd gooien om jou te bemachtigen. In bed ja. Jij weet inmiddels wel beter en kent de trucjes van de man die alleen seks wil. Hij zal je vast vertellen hoe mooi en intelligent je bent, maar jij trapt er niet in. Als hij niet met je wil daten, maak jij ook geen tijd voor hem. Doei.

‘Ik verdien beter’

De man mag wel eens wat meer moeite voor je doen en er werk van maken. Jij bent een fantastisch persoon en je hebt zoveel meer te bieden dan alleen je lichaam. Een échte man gaat met jou op date. Zo niet, dan is hij je niet waard.

‘Orgasmes zijn tijdelijk, liefde is voor altijd’

Vroeger was het normaal om seks te hebben wanneer je iets voelde voor de betreffende persoon. De drempel was hoger om met iemand naar bed te gaan die je eigenlijk niet zo goed kende. Méér dan alleen maar lust. Jij bent toe aan pure seks met liefde. Een excuus gebruiken en het daten skippen hoef je dan ook niet te horen.

Jij hebt seks met een persoon waar je om geeft, waar je een relatie mee hebt of mee zou willen. Als hij geen werk verricht, krijgt hij jou niet in bed.

‘Ik ben te volwassen voor deze onzin’

Natuurlijk, seks is een geweldige ervaring. Maar het is nóg beter met degene waar je van houdt. Sommige mannen hebben van seks hun complete lifestyle gemaakt en het lijkt maar niet te eindigen. Willen ze dan alleen maar onenightstands? Grow up boys and be a man.

‘Tijd voor seks = tijd voor daten’

Als mannen wél een gaatje vinden in hun o zo drukke agenda voor een pleziertje, dan kunnen ze ook wel een afspraakje met je plannen om jou te leren kennen. Zij verdienen die plek naast jou in bed niet met alleen seks. Daar is meer voor nodig.

Gaat de man alleen voor seks? Jammer. Eerst elkaar beter leren kennen en dan zien we wel weer verder. Jij bent een powerlady.

Lees ook: Waarom ik helemaal klaar ben met het zogenaamde liefdesspel