Rosa Tettero
Rosa Tettero Entertainment 20 nov 2016
Leestijd: 6 minuten

Zin in een filmpje? Dit zijn 13 films die je hoe dan ook wil zien

Wil je een film kijken maar heb je geen idee welke? Heb je zin in een bioscoop uitje maar weet je niet naar welke je moet gaan? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met must-see films. Bel je lover, je vriendinnen of familie. Dankzij deze films hebben jullie een top avond.

Bad moms

Zin in een heerlijke comedy met je vriendinnen? Dan moét je Bad Moms zien. Mila Kunis speelt hierin Amy die helemaal klaar is met haar leven als partner en werkende moeder. Op een dag besluit ze om samen met twee andere gestreste moeders het roer om te gooien en helemaal los te gaan. Ook geschikt voor iedereen die niks met kinderen heeft, beloofd.

Hartenstrijd

Als je zin hebt in een heerlijke Nederlandse film in de bioscoop ga dan naar Hartenstrijd. Liefde, drama, mannen en seks. Tina wordt meermaals bedrogen en is er helemaal klaar mee. Ze besluit dat ze niet meer wil daten, alleen nog seks wil hebben met mannen. Natuurlijk loopt ze dan een leuke vent tegen het lijf die juist als missie heeft om te daten zonder met de vrouw naar bed te gaan. Ze zijn niet elkaars type maar voor hun experiment denken ze the perfect match te zijn. Een zoektocht naar liefde waar we blij van worden.

The Intern

Mocht je deze film nog niet hebben dat is dit zeker een aanrader. Robert de Niro speelt een gepensioneerde weduwnaar die zich stierlijk verveelt. Hij besluit dat hij weer wil gaan werken en gaat op zoek naar een baan. Dan wordt hij aangenomen als stagiair bij een modewebsite die wordt geleid door Jules (Anne Hathaway). Er ontstaat een speciale band tussen de twee. Zo’n lief verhaal.

The Secret Life of Pets

Animatiefilms kun je nooit genoeg zien. Zo mag je deze vrolijke film ook niet missen. De film laat je het leven zien van een stel huisdieren die hilarische avonturen meemaken zodra de baasjes van huis zijn. Inclusief mopshondje.

Film marathon houden

The Accountant

Nog een goede film waar je lover ook blij van wordt. Sleep hem mee naar de bios en jullie kunnen een avond vol drama verwachten. Goede drama. De hoofdpersonage Christian (gespeeld door Ben Affleck hell yeah) is een wiskunde genie. Hij werkt voor een machtige criminele organisatie als accountant. Wanneer hij samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën een nieuwe cliënt aanneemt ontdekt een medewerkster dat er miljoenen dollars zijn verdwenen. Christian moet dit zien uit te zoeken terwijl er ondertussen dodelijke slachtoffers vallen.

Bridget Jones’s baby

We love Bridget Jones. Deze film is minstens zo leuk als de voorgangers – misschien nog wel leuker – en hij draait nu in de bioscoop. In deze film krijgt Bridget een baby. Maar wie de vader is? Ai, daar moet ze nog achter zien te komen. Hilarische film met onweerstaanbare mannen. Ook Mark Darcy is weer van de partij. We kunnen alvast verklappen dat het einde heel verrassend is.

Me Before You

Deze romantische dramafilm gaat over een jonge vrouw die in een dorp woont op het Engelse platteland. Ze switcht steeds van baan om rond te kunnen komen. Op een gegeven moment krijgt ze een baan waar ze moet zorgen voor een jonge man die een ongeluk heeft gehad. Zijn leven is daardoor compleet veranderd en zijn levenslust is verdwenen. Er ontstaat een speciale band. Een ontroerende film waarbij je hoe dan ook tissues nodig hebt.

Money Monster

Ook geschikt voor mannen. Jij kunt namelijk George Clooney aanschouwen en daar is niets mis mee natuurlijk. Hij speelt een aandelenverkoper die tijdens zijn tv-programma Money Monster wordt gegijzeld door een gewapende man. Deze man is dankzij een advies van Gates (George) al zijn geld kwijtgeraakt en dreigt hem nu te vermoorden.

De hele wereld kijkt op dat moment toe terwijl hij probeert in leven te blijven en met behulp van de producente probeert hij leugens over geldzaken te achterhalen.

How to Be Single

We zijn gek op romantische komedies, zo ook op deze. Zet je schrap voor een avond vol humor. Het verhaal gaat over de vier liefdeslevens van vrijgezelle vrouwen in New York. De één trekt in bij haar zus, de ander probeert via een spermadonor zwanger te raken, er worden vriendschappen gesloten met collega’s en er wordt heel wat gefeest.

Trolls

Deze hilarische animatiefilm draait op dit moment in de bioscoop. Gemaakt voor kinderen, maar wij volwassenen worden ook blij van deze muzikale film vol met trollen. Poppy, de hoofd-trol, is een muzikale trol met veel talent. Ze kan namelijk in een oogwenk muzikale mash-ups uitbrengen. Ze heeft maar één missie: samen met trol Kroest haar vrienden redden uit de handen van de slechterik Koning Gristle.

London Has Fallen

Deze Amerikaanse actie-thriller is perfect om met je lover te kijken. De film gaat over een Engelse premier die om het leven komt. Zijn dood is een groot mysterie. Op zijn begrafenis komen alle wereldleiders naar Londen om hun steun te betuigen en daar staat een verrassing voor ze klaar. Er is een aanslag gepland om alle wereldleiders te vermoorden. Spanning verzekerd.

Jason Bourne

Actie/thriller. De film gaat over Jason die jaren geleden is verdwenen. Op een gegeven moment duikt de voormalige CIA agent weer op, net op het moment dat de wereld heel instabiel is. Hij reist van Athene naar Las Vegas om vragen over zijn verleden te kunnen beantwoorden. Grote kans dat je lover alle eerdere delen al heeft gezien en misschien jij ook wel. Spanning gegarandeerd.

Zootropolis

Must-see animatiefilm. Zootropolis is een stad met verschillende wijken waar alle dieren van de wereld wonen en met elkaar samenleven. Van grote olifanten tot kleine muisjes. Het konijn Judy Hopps besluit vanuit de boerderij naar de grote stad te verhuizen om haar grote droom te verwezenlijken: ze wil politieagent worden. Ze wil zich bewijzen en bij de grote stoere dieren horen. Op een gegeven moment ontmoet ze sluwe vos Nick en samen met hem lost ze een groot mysterie op.Lees ook:
Love goals: in Parijs kan je vanuit een romantisch bootje een film kijken