Emma Toussain
Emma Toussain Mode 17 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De leukste feest-en kerstcollecties bij je favoriete retailers

De kerstdagen staan bijna voor de deur (volgende week al!) en dat betekent dat het hoog tijd is om een toffe outfit te scoren. Een beetje glitter hier.. beetje leer of velvet daar.. alles wat feest schreeuwt. Nu snappen we ook dat jij misschien niet het budget hebt om een hele nieuwe outfit te scoren, of dit te doen bij een dure winkel. Daarom zetten we alle leuke collecties van jouw favoriete retailers op een rijtje, zodat jij weet wat er nog te halen valt.

Kerstcollecties shoppen

Hup, de stad in jij! Je moet vast nog wel wat cadeaus halen.. én die leuke outfit. Als jij graag goed voor de dag komt bij de familie, vrienden of collega’s dan is een bijzondere feestoutfit natuurlijk wel een must. Daarom zetten wij de leukste collecties voor je op een rij, die je gewoon bij jou in de dichtsbijzijnde stad kunt halen.

H&M

De Holiday Shop van H&M zit vol pailletten en glitter, maar ze hebben ook kerstpyjama’s en sexy lingerie.

Zara

De party-collectie van Zara is feestelijk én stijlvol, you gotta love it. Veel satijn, glitter en veren.

Bershka

Voor een iets jonger publiek, maar wel heel vrolijk en feestelijk bij de Bershka. Kies voor kleur en glitter, twee toffe trends van nu.

Stradivarius

Ook heb je natuurlijk een look nodig voor NYE – glitter it is bij Stradivarius. Zie je een thema? Wij wel. GET THAT GLITTER GIRL!

Pull & Bear

Wát een sexy outfits bij Pull & Bear.. ga jij voor glam en hot? Nou, dan moet je hier zijn. Bekijk ‘t zelf hieronder:

Super simpele kerst DIY: zo vouw je een kerstboom van een servet