Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 17 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Het feestkapsel van Wednesday Addams is geïnspireerd op deze Britse it-girl

De serie Wednesday is razend populair en dat komt door heel veel verschillende dingen: het prachtige decor, de getalenteerde acteurs, het regisseurwerk van Tim Burton, het acteerwerk van Thing én de kostuums. Het dansje van Wednesday op het bal gaat helemaal viral, maar ook haar haarstijl blijft niet onbesproken. Het is namelijk geïnspireerd op een Britse it-girl.

Het feestkapsel van Wednesday Addams

In Wednesday volgen we de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.. het moet leren navigeren in het leven van een tiener. Wednesday is sarcastisch, maar ook ontzettend slim en heeft altijd haar woordje klaar.

Wednesday. Jenna Ortega as Wednesday Addams in episode 104 of Wednesday. Cr. Vlad Cioplea/Netflix © 2022

Het kapsel van Wednesday tijdens het bal is nonchalant maar wel heel erg passend bij haar karakter. Deze haarstijl is geïnspireerd door Alexa Chung. “There’s a British It girl called Alexa Chung and she wore it a couple of times. I remember seeing it on her and thinking it was so effortless,” zegt haar-en make-upstylist van de serie Tara McDonald.

TRISTAN FEWINGS/STRINGER/GETTY IMAGES

“By pulling the little bits of hair down, it just gave her a more relaxed, ‘I don’t care, I’m not trying too hard’ sort of look,” zegt McDonald.

Rood is dé it-girl haarkleur van deze lente en deze foto’s bewijzen dat