Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 15 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Rood is dé it-girl haarkleur van deze lente en deze foto’s bewijzen dat

Elke lente bespreken we weer een nieuwe haartrend en in 2022 gaat het om een wel heel opvallende.. rood haar is namelijk helemaal in! Waar sommigen gruwelen bij het idee hun lokken warmrood te verven zijn andere mensen juist ontzettend fan. Vooral celebs gaan heel erg goed op deze nieuwe trend en we zullen je dan ook uitleggen waarom deze haarkleur dé it-girl kleur is van dit voorjaar.

Vandaag is rood..

.. De populairste haarkleur. Eén van de trendsetters is Kendall Jenner, we zagen haar voor het eerst met rood haar tijdens de fashion week in Milaan. Ze showde haar nieuwe coupe op de catwalk tijdens de Prada-show.

kendall rood
Photo by Marc Piasecki/GC Images

Maar Kendall is niet te enige die haar eigen haarkleur verruilt voor deze opvallende tint. Ook Actrices Barbie Ferreira, Sydney Sweeney en Sophie Turner gaan voor rood.

Meer rood

Euphoria’s Sydney Sweeney heeft al een tijdje rood haar voor een bepaalde rol, maar dat moest ze dus nog eventjes geheim houden. Wel vertelt ze in een interview met Allure: “Deze rode kleur komt dichterbij mijn werkelijke haarkleur, dus ik voel me meer Syd in deze kleur dan wanneer ik blond ben”.

Ook co-star Barbie Ferreira heeft dag gezegd tegen haar donkere haar en gaat nu door het leven als readhead. Zie de foto hieronder:

Wat vindt jij van deze nieuwe trend? Ga jij ‘m ook uitproberen?

Deze haarkleur past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld