Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 16 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Heftig nieuws: Donny Roelvink heeft teelbalkanker en gaat meteen onder het mes

Wat een heftig jaar voor Donny Roelvink.. een paar maanden geleden had hij een naar ongeluk, waarbij er een hummer over hem heen reed. Hij moest een tijdlang revalideren in het ziekenhuis. Als laatste sluit hij het jaar af mét nog een vervelend nieuwtje.. hij heeft teelbalkanker.

Ja, die hadden wij (en Donny) niet verwacht.

Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Dat is even schrikken, helemaal als je pas 24 jaar oud bent. De jongste Roelvink-zoon post dan ook een emotionele reeks foto’s op Instagram, waarop te zien is hoe hij het nieuws te horen krijgt, hoe hij zijn familie en geliefden omhelst en hoe hij er aan toe is na de operatie.

Hij schrijft:

“15 December,

Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces.

En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt…

Binnen 24 uur een plan van aanpak maken en nu lig ik hier. Na het horen van een positieve CT scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan.

De operatie is goed verlopen! En het enige wat we nu nog moeten afwachten is de test van de tumor of er eventueel na-behandelingen zullen komen, maar ook hier sta ik met een positieve gedachten in.

Voor nu houd ik het even bij dit bericht en zal ik later in de toekomst een toelichting geven.”

Heel veel sterkte!

Scheerbeurt? Met deze tips gaat scheren een stuk sneller en efficiënter