Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Your Place Or Mine – de nieuwe romcom met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher is vanaf deze datum te zien

Reese Witherspoon is binnenkort te zien in een nieuwe romcom met Ashton Kutcher! De blonde actrice, bekende uit films als Legally Blonde en Home again, heeft een hoofdrol te pakken in de Netflix-film Your Place or Mine.

Your Place or Mine met Reese Witherspoon

Debbie (Reese) en Peter (Ashton) zijn beste vrienden en volstrekte tegenpolen. Zij verlangt naar routine met haar zoon in Los Angeles, terwijl hij leeft voor de afwisseling in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze werkelijk nodig hebben. Beetje à la The Holiday?

“It’s perfect for Valentine’s Day, not just because it’s a love story, but really because there are a lot of different kinds of love in the movie. There’s parental love, friend love, and even love for a city that you live in.” – Regisseur Aline Brosh McKenna aan Netflix’s TUDUM

De film met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher is vanaf 10 februari wereldwijd te zien.

Legally Blonde 3

Eerder schreven we al dat de derde film van de Legally Blonde-reeks in mei 2022 te zien zou zijn, maar dat is niet helemaal gelukt. Als je de film op zoekt op internet, zie je dat er nu 2023 bij staat. De precieze releasedatum weten we niet, maar we wachten nog steeds vol spanning af. Hoe gaat het nu met Elle Woods? En Bruiser?

Alles wat je moet én wil weten over Legally Blonde 3