Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Beauty en Style 17 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Wauw: met dit wondermiddeltje van nog geen 5 euro kom jij van je donkere kringen af

We weten inmiddels dat donkere kringen door verschillende oorzaken kunnen ontstaan. Deze oorzaken zijn vrij makkelijk te verhelpen, maar wat als je donkere kringen genetisch bepaald zijn? Dan is het wat lastiger om er vanaf te komen, maar toch niet onmogelijk. Er schijnt een wondermiddeltje te bestaan wat jouw wallen doet oplichten. En dat allemaal voor nog geen 5 euro.

Bye bye dark circles…

Catrice Under Eye Brightener

Geloof het of niet, maar met dit wondermiddeltje kom je direct van jouw donkere kringen af. De Under Eye Brightener van Catrice is een combinatie van een voedende oogcrème en een verhelderende concealer. Deze lichtroze concealercrème is door Catrice speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid onder de ogen. Door de hoofdingrediënten hyaluronzuur en shea boter wordt de huid gevoed en opgewekt. Zo krijg jij een frisse en stralende look en worden je ogen ook nog eens gevoed. Je kunt het product aanbrengen met de vingers voor een natuurlijke look, maar het kan ook makkelijk met een beautyblender. Het is maar net wat jij fijner vindt.

Wat ook mooi is aan deze brightener is dat het niet op dieren is getest, parfum vrij is, bevat geen parabenen, is vrij van alcohol en om het helemaal af te maken, het is vegan. Het bevat geen rotzooi, helpt tegen donkere kringen, is budgetproof. Wat wil je nog meer?

Het werkt echt!

Tiktokker Evy Grofsmid laat ons via haar video zien dat de brightener écht werkt. “Een honest review van iemand met héle donkere kringen die dus met geen enkel crèmepje weggaan” vertelt ze. Zodra ze de concealercrème aanbrengt met haar vingers, lijken haar donkere kringen te verdwijnen. “Het is perfect als je geen zware concealer op wil doen en gewoon iets frisser uit wil zien zonder een laag make-up.” Dat klinkt voor ons als muziek in de oren. Bekijk hieronder het filmpje waar ze de resultaten laat zien.

@evygrofsmid91

#catrice #darkcirclesundereyes #boozyshop #undereyecircles #brightener

♬ origineel geluid – evygrofsmid

De Under Eye Brightener van Catrice is niet verkrijgbaar in de fysieke winkels, maar alleen online. Hier kun je het kopen. Wees snel, want hij is steeds super snel uitverkocht!

Kringen onder je ogen? Probeer deze handige TikTok-hack en je ziet ze niet meer