Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Beauty en Style 26 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

De reden waarom mannen en vrouwen hun shirt anders uittrekken

Niets is wat het lijkt, dat bewijst Tumblr maar weer met haar ontdekking waarom mannen en vrouwen hun shirt anders uittrekken. Want misschien dacht je ál die tijd nog dat het nou eenmaal ´mannelijk´ of ´vrouwelijk´ is om op een bepaalde manier uit te trekken. Maar helaas, nope, dat is niet zo. Misschien is het je wel eens opgevallen dat vrouwen en mannen hun shirt heel anders uittrekken. Zo kruizen wij vrouwen onze armen en pakken het shirt aan de onderkant vast en trekken het over ons hoofd uit. Terwijl mannen hun shirt bij de kraag pakken en dan over hun rug uittrekken.

Niks niet sexy, het ligt aan het shirt

Dat we het enorm sexy vinden hoe mannen hun shirt uittrekken mag duidelijk zijn. En zij vinden dat ook van ons, er zijn immers niet voor niets zoveel scenes aanbesteedt in films. Maar de echte reden waarom er verschil is? Het ligt simpelweg aan het verschil tussen mannen- en vrouwenshirt. De armgaten van vrouwenshirt zijn over het algemeen veel kleiner en daarom is het simpelweg onmogelijk om het op de ´mannenmanier´ uit te trekken.

Note: Het heeft Tumblr twee jaar gekost om erachter te komen waar het nou aan lag en een oplettende bezoeker heeft het gewoon even geprobeerd. Zo simpel kan een ontdekking zijn.