Yasmine Esser
Yasmine Esser Beauty en Style 2 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Ha! Eindelijk een échte oplossing om makkelijk je laarzen in te komen

Je kent het vast wel, je hebt prachtige laarzen. Laarzen waarin je je onwijs zelfverzekerd en sexy voelt. Laarzen die je een power gevoel geven. Alleen er is één probleem: je komt er niet goed in en ze gaan onmogelijk weer uit.
Hoe vaak heb je wel niet aan een vriendin, je huisgenoot of je lover gevraagd of hij of zijn kon helpen je laarzen uit te trekken? En hoe vaak heb je er wel niet minuten lang over gedaan om ‘s ochtends je schoenen aan te trekken?

Er waren natuurlijk al hacks. Zo zouden pantykousjes – ja, die dingen die je oma altijd draagt – helpen. En ook zou het helpen om een boterhamzakje om je voet te doen. Maar echt comfortabel is het natuurlijk allemaal niet.

Eindelijk een manier om snel in en uit je laars te stappen

Tot nu dan. Want nu is er iets nieuws. Het is briljant. Wat zeggen we: het is de uitvinding van de eeuw. Waarom kwam niemand hier eerder op?

De Nederlandse Henriëtte Bons heeft namelijk sokken bedacht die het frustrerende laarzenprobleem oplossen: Zooff Socks.

Henriëtte ontwikkelde de sokken zo dat je gemakkelijk je laarzen in en uit komt. Ook zijn de sokken zacht, ademend, elastisch en ondersteunend, waardoor ze ook nog eens onwijs lekker zitten.

Briljant toch. Je koopt ze hier.

Vond je dit artikel handig? Dan wordt je hier vast ook heel blij van: Ha! Met deze o-zo simpele doch geniale make-up hack glijdt je (zonne)bril nooit meer van je neus