Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 3 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

Herkenbare situaties als je even lang óf langer bent dan je lover

Afgelopen week werd bekend dat de Nederlandse man met de gemiddelde lengte van 1.84 de langste man ter wereld is. Maar wij vrouwen doen het ook niet slecht met de gemiddelde score van 1.71. Tóch kan het wel eens gebeuren dat je even lang bent of misschien zelfs een beetje langer dan de manspersoon waar je tot over je oren verliefd op bent. En dit herken je dan als geen ander:

1. Hakken dragen is een dingetje

Je bent trots op je lange benen en je wilt die graag benadrukken. Maar naast je ietwat kleine vent is dat niet altijd handig. Al vindt hij het totaal geen probleem dat jij langer bent dan hij is, zelf vind je het af en toe wel fijn om die hakken thuis te laten. Al trek je ze in de slaapkamer wél weer graag aan.

2. Daarentegen heb je té veel sneakers

Gewoon omdat er nou eenmaal zo bizar veel leuke sneakers te krijgen zijn. En stiekem hebben jullie je ook al schuldig gemaakt aan een matching paar. Dit heeft niet per se iets met jullie lengte te maken maar het is wél een verdomd goed excuus om het zoveelste paar sneakers te kopen.

3. Jullie zijn een sterk strategisch team

Misschien dat kleinere meisjes hun man het terras opsturen om over iedereen heen te turen voor een goede plek, of in de kroeg een plekje aan de bar moet veroveren. Maar jullie doen dit uiteraard samen aangezien hij toch niet langer is dan dat jij bent. En hiermee weten jullie altijd in no time de beste plek in de kroeg of op het terras te vinden. The tall Bonnie & Clyde?

4. Foto´s maken is altijd hílarisch

Want gek genoeg probeer je op elke foto nog te faken dat je korter bent dan je vriendlief. En dit zorgt altijd voor de meest hilarische foto´s waar jij gehurkt en scheef tegen hem aanstaat. Uiteraard vindt degene die de foto maakt het ook veel te leuk om te zeggen dat je er debiel opstaat.

5. Maar je hebt je favo poses ook gevonden

Je gaat gewoon altijd op zijn schoot zitten als er een foto wordt gemaakt want dan ziet níemand dat jij iets langer bent. Overigens deel je dit geheim met niemand. Excuses als we dat nu een beetje hebben verklapt.

6. Je pest hem veel te vaak met zijn lengte

Dit deed je al vrij snel na een aantal dates, want stiekem vind je het ook wel grappig dat jij langer bent. Gelukkig ziet hij hier ook wel de humor van in, al laat hij met andere dingen zien dat hij tóch echt wel de ´grote´ sterke man is.

Hij noemt je ondanks alles nog ´kleine´

Gewoon omdat het het allerleukste koosnaampje ter wereld is en voor élk meisje geschikt is.

Shout out naar alle lange meisjes: 6 voordelen die alleen lange meisjes hebben