Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 3 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

3 redenen waarom jij het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ wilt bingen

De kans dat jij op dit artikel hebt geklikt omdat jij De Verhulstjes nog nooit hebt gezien.. is groot. Daarom zullen we je eerst een korte samenvatting geven: ken je Gert van Samson en Gert nog? Als kind moet je dit programma eigenlijk wel gezien hebben, dat kan niet anders. Nou, deze Gert heeft nu een eigen realityshow met zijn gezin genaamd ‘De Verhulstjes’. De show heeft al 2 seizoenen en ook seizoen 3 is binnenkort eindelijk op Videoland te zien.

3 redenen waarom deze serie wil zien:

De Verhulstjes

Zoon en presentator Viktor Verhulst vlogde al een tijdje op YouTube onder de naam ‘Viktor Vlogdown’ en hierin legde hij de lockdown in België vast. Dit zag zijn vader Gert ook wel zitten en zo zijn zij de realityserie begonnen. De serie is zowel in België – waar vader Gert, stiefmoeder Ellen, zoon Viktor, zus Marie, en hondjes Leo en Marcel zelf wonen – als in Nederland een groot succes. Gek is het dus ook niet dat er nóg een seizoen verschijnt. In ‘Viktor Vlogdown’ zag je dingen luchtige en grappige situaties zoals het bakken van een taart voor de jarige hond, een spelletje spelen of een garnalenpelwedstrijd. Waarom wil jij deze serie kijken? Lees snel verder!

1. Het is errrrug grappig

Deze familie neemt geen blad voor de mond! Vooral Gert en zijn zoon Viktor zijn een heerlijk duo om naar te kijken. Viktor kan zich soms wat hyper en giechelig gedragen en vader Gert heeft de meest droge humor van de familie. Je snapt deze combinatie wel.. ze dagen elkaar steeds uit. In seizoen 1 van De Verhulstjes zien we de familie Verhulst in hun huis in Oostduinkerke. Dat seizoen draaide vooral om de kerstdagen en de winter.

2. Herkenbaar

Daarnaast komen in De Verhulstjes veel herkenbare dingen naar voor. Zo kan je je herkennen het gedrag van de familie. Denk aan hoe broer en zus met elkaar omgaan, hoe de familie reageert als Marie haar vriendje mee naar huis neemt en heeft Viktor vooral opmerkingen die heel herkenbaar zijn:

3. Nóg een seizoen

Seizoen 2 van De Verhulstjes speelde zich af in het vakantiehuis van de familie Verhulst in de Franse plaats Saint-Tropez. Dat seizoen draaide om zon, zee en vakantie uitstapjes. Seizoen 3 zal weer heel anders worden. Gert en Ellen hebben namelijk een appartement gekocht in Antwerpen. Over dat appartement vertelde Gert Verhulst eerder al: “Er is nu een ruim terras zodat ook de honden meekunnen. Daar zullen Ellen en ik, en Marcel en Leo, regelmatig zitten. Viktor is bezig met zijn stekje dat ook bijna af is en Marie woont al alleen.”

In seizoen drie zal iedereen vaker afzonderlijk gevolgd gaan worden. Heb je de eerste twee seizoenen wel al gezien? Weet dat de familie dan weer genoeg eitjes zal bakken 😉

Kijk De Verhulstjes seizoen 1 en 2 nu op Videoland en seizoen 3 vanaf 14 mei!

Dit is de trailer van de romantische komedie F*ck de Liefde deel 2