Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 27 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de trailer van de romantische komedie F*ck de Liefde deel 2

Eerder schreven we al dat F*ck de Liefde deel 2 dé feel good film is die jij binnenkort wil zien. In deel 2 zullen Géza Weisz en Yolanthe Cabau terugkeren en ook zien we nog veel meer mensen uit het eerste deel. Netflix deelt eindelijk de trailer van de film en wij kunnen niet meer wachten.

Dit kun je verwachten..

Deel 2 van F*ck de Liefde

In deel 2 van F*ck de Liefde zullen we zien hoe Lisa terugkeert naar Nederland nadat haar relatie is stukgelopen. Lisa’s oma is ook nog overleden en op de uitvaart vertelt Kiki aan Lisa dat ze gaat trouwen. Voordat ze gaat trouwen moet ze natuurlijk nog wel op dé vrijgezellenvakantie van haar dromen, daarom gaat Kiki samen met Lisa en Angela naar Ibiza. De vakantie loopt alleen anders dan gedacht: Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met Javier, die niet blijkt te zijn wie ze dacht dat hij was.

Lisa begint de oh-zo-perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, leuk te vinden. Maar dan duikt ex-Jim ineens op en haar verklaart haar de liefde. Wat een gedoe! Wil je zien wat je nog meer kan verwachten?

Kijk dan de trailer van F*ck de Liefde deel 2:

Release

De trailer van F*ck de Liefde belooft veel drama, romantiek, ruzies en vooral dat wij weer heel hard kunnen huilen van het lachen. Lang hoeven we gelukkig ook niet te wachten, want deel 2 van F*ck de Liefde is 20 mei al te zien op Netflix. Deel 1 kwam eerst alleen uit in de bioscoop, deel 2 gelukkig gelijk op de streamingdienst zelf. Zet op 20 mei je tuinstoel maar buiten, maak een lekkere cocktail en kijk de film in het zonnetje onder je parasol! Dan heb je ook een beetje het gevoel dat jij op Ibiza zit.

Wij kunnen niet wachten!

In mei op Netflix: lijst met nieuwe series, films en seizoenen