Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 1 dec 2022
Leestijd: 5 minuten

Wat staat je deze maand te wachten? Dit is jouw horoscoop van de maand december

December is dé maand van de feestdagen. We vieren op 5 december pakjesavond, genieten drie dagen lang van de kerst (eigenlijk de hele maand, sst) en niet te vergeten, oud & nieuw. We kunnen niet wachten totdat de gezelligheid kan beginnen. De schattige lichtjes buiten, samenkomen met vrienden familie is echt typerend voor de maand december.

It’s the most wonderful time of the year.

Dit is jouw horoscoop van de maand december

Horoscopen; de één gelooft er meer in dan de ander. Maar hoe leuk is het om te lezen wat de sterren in december voor jou in petto hebben? Dat lees je hieronder.

Ram (21 maart – 19 april)

Deze maand is het belangrijk om veel onderzoek en huiswerk te doen. Boring, we know. Toch is het heel belangrijk. Je staat namelijk op het punt om ergens een nieuwe start te maken. Dit kan zijn op je werk, op het gebied van geld of een nieuw huis. Je hebt hier al lang over gedroomd en deze maand is het dan eindelijk zover. Toch zijn er eerst nog een paar problemen die je moet overwinnen. Het is niks wat je niet aankunt, maar je moet ze niet uit de weg gaan.

Stier (20 april – 20 mei)

In december moet je goed op je hoede zijn voor verschillende mensen die onaardig of ontrouw zijn. Niet iedereen is namelijk zo hartelijk als jij.. Kom voor jezelf op als je met zulke mensen te maken krijgt en verdedig je eigen acties. Dit kan zich voordoen op de werkvloer, maar ook thuis of in je vriendenkring. Laat jezelf horen en dat zal zeker gewaardeerd worden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Een hoop avontuur staat deze maand op jou te wachten. Je maakt graag plezier, je bent spontaan en verbreedt graag je horizon. Jouw focus zal deze maand liggen op de mensen in jouw directe omgeving, maar ook verschillende projecten waar jij mee bezig bent en ideeën die je hebt gewekt. Blijf doorgaan met deze dingen en je zult snel merken dat er dingen in een goede manier zullen veranderen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het is moeilijk om de beslissing te maken om weg te gaan en een onbekend pad te betreden. Vooral voor de kreeft is dit enorm lastig, aangezien jij van veiligheid houdt. Toch is het in december tijd om de oude wegen achter je te laten en een nieuw pad te bewandelen. Soms moet je iets beëindigen om aan iets nieuws te kunnen beginnen. Maar als je dit doet, voelt het heel bevrijdend en maak je je leven weer uitdagend voor jezelf.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij hebt je doel voor ogen en je gaat er recht op af. Jij bent niet te stoppen door jouw ambitie en je focus. Deze maand wil jij je horizon verbreden en vervang jij negatieve gedachtes door positieve. Je gelooft erin dat je een een krachtigere en gefocuste versie van jezelf kan worden. Ook wil jij het liefst (tijdelijk) je oude omgeving verlaten om een nieuwe start te maken.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Soms probeer je dingen onbewust te veranderen. Doe in december een stapje terug en laat de dingen zoals ze zijn. Probeer niks te veranderen of te manipuleren, ook al is het met de beste bedoelingen, vooral niet in jouw relaties. Laat mensen in hun eigen waarde, zodat ze zichzelf volledig kunnen laten zien. Deze maand zul je een aantal leuke verrassingen ontvangen. Ook een nieuwe vlam komt mogelijk op je pad, of je wordt herenigd met een eventuele ex.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Vernieuwing staat deze maand voor jou op de agenda. Het is belangrijk om dingen los te laten om ruimte te maken voor nieuwe avonturen, ook al is het moeilijk. Waag een sprong in het onbekende, maar no worries, want je landt goed! Ook heeft deze maand een positieve invloed op je liefdesleven en misschien onmoet je wel een nieuwe lover. Het kan ook zijn dat je wordt herenigd met een ex, vriend(in) of familielid tijdens de feestdagen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

In de maand december is er geen plek voor twijfels. Probeer dus ook niet om al je opties open te houden, want anders loop je alles mis. Maak voor jezelf duidelijk wat je wilt en probeer dat te prioritiseren. Kies één weg en ga daar voor de volle 100% voor. De beste resultaten komen namelijk als je consistent blijft.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Komende maand zul jij heel creatief bezig zijn. Misschien wil je wel een nieuwe hobby beoefenen of wil je meer informatie weten over een onderwerp die je interesseert. Pak alle kansen die je maar pakken kan om jezelf nog meer te ontwikkelen. Just go with the flow. Dit zou kunnen leiden tot een unieke, grote kans die je hele leven zou kunnen veranderen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

We zitten momenteel nog in 2022, maar jij hebt dit jaar al helemaal achter je gelaten. Je bent namelijk al helemaal bezig om 2023 te plannen, omdat je weet dat dit jouw beste jaar ooit gaat worden. Denk voor jezelf na wat je in het nieuwe jaar wilt bereiken en wat voor’n grote plannen jij hebt. December is een mooie maand om hierover na te denken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Neem deze maand even een pauze om rustig adem te halen en om stil te staan bij alles wat je in 2022 hebt meegemaakt en hebt gedaan. Hier mag je namelijk best trots op zijn. Denk ook na over wat er goed ging en wat minder goed ging, op deze manier kan je jezelf blijven ontwikkelen. Maak je niet druk over wat anderen van je denken en doe echt waar jij behoefte aan hebt en waar jij je goed bij voelt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Everything happens for a reason. Alles heeft een reden en of het nou goed of slecht was, het heeft jou gebracht tot waar jij nu staat. Ook al heb je spijt van dingen, denk er niet te veel overna, want het had allemaal zo moeten zijn. Kijk dus niet te veel naar het verleden. Je hebt je tegenslagen doorstaan en dat is goed! Probeer je in december te focussen op een positieve toekomst en een mooi 2023.

Dit is dé perfecte date-activiteit voor jou op basis van je sterrenbeeld