Gina Koninkx
Gina Koninkx Reizen 18 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Bizar! Je mond valt open van verbazing van deze design verblijven op Airbnb

Zoek je nog een bescheiden onderkomen voor je volgende vakantie? Zoek niet verder, werk wel (heel hard) verder. Wie weet kan je dan ooit een van deze design verblijven op Airbnb boeken. Eerlijk, zoiets hebben we nog nooit gezien.

We zouden maar wát graag een nachtje in deze verblijven vertoeven. Pure luxe.

5 x waanzinnige design verblijven op Airbnb

Airbnb heeft een geweldige functie waarbij je enkel op design verblijven kan zoeken. Wil je eigenlijk niet, want alles wat je wél kan betalen valt in het niet bij deze stulpjes.

1. Het Kellogg Dool small House in Joshua Tree, Californië, Verenigde Staten

Jeetje, dit is misschien wel het sickste verblijf wat op heel Airbnb te vinden is. Je vindt deze gekke villa in Joshua Tree. Het is zeker niet het enige bizarre verblijf in dit gebied want architecten gaan hier helemaal los met eindeloze budgetten. Aan dit paleisje kunnen allerlei extra’s worden toegevoegd zoals een villa manager, chef-kok en kinderopvang. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

Kosten: vanaf €15.358 per nacht.

airbnb locatie
Airbnb

2. De WonderINN spiegelglazen cabine in Rælingen, Akershus, Noorwegen

Stukken goedkoper en stukken dichterbij vind je dit te gekke architectonische huisje. Midden in de natuur! De WonderINN is van de buitenkant deels vervaardigd van spiegelglas wat voor een schitterend effect zorgt. Bij het huisje zit ook een eigen bubbelbad. Je waant je hier even helemaal alleen op de wereld.

Kosten: vanaf €399 per nacht.

airbnb noorwegen
Airbnb

3. ArtVillas Costa Rica in Uvita, Osa , Puntaneras, Costa Rica

Midden in de adembenemende natuur van Costa Rico, vind je deze parel van een villa. De glazen wanden kunnen volledig worden opengeschoven om de geluiden van de jungle in je op te nemen. De villa ligt aan een prachtig strand en heeft uitzicht op de oceaan en jungle. Bizar. De prijs? Het valt ons nog mee.

Kosten: vanaf €660 per nacht.

airbnb villa costarica
ArtVillas Costa Rica

4. On The Rocks in Jenner, Californië, Verenigde Staten

Da’s lekker wakker worden. Dit prachtige huis bevindt zich (wederom) in Californië en ligt tegen de rotsen. Vanuit de slaapkamer heb je uitzicht op de oceaan die oneindig lijkt te zijn. Het huisje is voorzien van een spa, sauna en alle mogelijke luxe voorzieningen die je je maar kan voorstellen. Jij ziet jezelf hier natuurlijk wel wakker worden met je lover naast je.

Kosten: vanaf €1.442 per nacht.

airbnb usa
Airbnb

5. Onzichtbare wolkenkrabber in Joshua Tree, Californië, Verenigde Staten

En in Joshua Tree, hoe kan het ook anders, vind je dit architectonische kunstwerk. Een wolkenkrabber zag er nooit zo letterlijk uit als een wolkenkrabber. Ook dit huis is uiteraard voorzien van luxe gemakken zoals een zwembad. Daar hangt, net als de andere design verblijven op Airbnb een stevig prijskaartje aan, MAAR het is binnen handbereik. Keep working.

Kosten: vanaf €3.242 per nacht.

Airbnb
Airbnb