Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nagels 26 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze bijzondere kleur groen wordt dé nageltrend van najaar 2023

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren: dat is hoe het werkt. Niet alleen wat mode betreft, maar ook als het gaat om de kleur op je nagels. Als jij dit seizoen met trending nagels wil paraderen, dan wil je gaan voor ‘sage green’.

En eerlijk is eerlijk: het is inderdaad een prachtige kleur.

Saliegroen wordt dé nageltrend van najaar 2023

We kunnen het aantal keren dat we in de salon voor groene lak kozen op één hand tellen. Niet omdat er iets mis is met de kleur, maar in een wereld van crèmekleurige neutrals en knalrode tinten (hi, red nail theory) kunnen groene tinten soms vergeten worden. Maar daar komt nu verandering in.

Nu het najaar van start is, grijpen we naar iets donkerdere tinten voor op onze nagels. Denk aan bordeauxrood, chocoladebruin of vaal grijs. Aan dat rijtje voegen we nu ook saliegroen toe.

De kleur mag zo licht zijn als we gewend zijn, maar mag ook een tintje donkerder. Ergens tussen salie- en mosgroen wil je zitten.

De mooiste groene lakjes

Wie zegt dat je jouw nagels per se bij een nagelsalon moet laten doen. Om je creativiteit te boosten én wat geld te besparen creëer jij deze trending look gemakkelijk zelf. Voor een klein bedrag tik je al een mooi groen (gel)lakje op de kop. Wij zetten onze favorieten op een rij.

Pink Gellac Velvet Green – €15

Voor wie in een speelse bui is, heeft Pink Gellac de ideale kleur groen. Hij valt mooi binnen het trending kleurenspectrum, maar heeft ook nog een extra dimensie door de metallic finish.

Pink Gellac
Pink Gellac

Pink Gellac Spring Green – €12

Niet in een speelse bui? Ook dan heeft Pink Gellac een mooie gellak voor je. Het fijne aan deze lakjes is dat ze beter glanzen en langer blijven zitten dan gewone nagellak.

Pink Gellac
Pink Gellac

Essie Willow in the Wind – €8,49

Geen zin om te gellakken? Snappen we. ESSIE heeft een mooie kleur in het assortiment die helemaal binnen de trend valt.

groene nagellak trend
Douglas