Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 26 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is het parfum dat Molly-Mae Hague iedere dag draagt

Dat Molly-Mae Hague maar liefst 7,5 miljoen Instagram-volgers heeft, heeft ze niet te danken aan haar deelname aan Love Island, maar aan haar gevoel voor stijl. Alles wat ze post is een feest voor het oog. Veel volgers zouden tekenen voor het droomleven van Molly-Mae. Benieuwd hoe deze stijlvolle dame ruikt? Wij weten wat haar favoriete parfum is.

Als Molly-Mae een TikTok aesthetic was, dan was ze zonder twijfel een #vanillagirl. Niet alleen om haar looks, maar ook om haar geur.

Het favoriete parfum van Molly-Mae Hague

In een recente Q&A op Instagram vroeg een volger aan Molly-Mae wat haar favoriete parfum is. En waar sommige influencers niet snel hun signature scent delen, deed Molly-Mae daar niet moeilijk over. Op het moment is zij dol op de geur Vanilla Planifolia van Chloé.

Chloé Atelier des Fleurs Vanilla Planifolia – €225 (150ml)

parfum molly mae
Chloé

Molly-Mae’s favoriete geur, gecreëerd door de gerenommeerde parfumeur Quentin Bisch, is troostend, verwarmend en toch verfijnd, dankzij de zwoele noten van vanille. De geur barst van de elegante geurnoten: van roos, iris en magnolia tot lavendel, verbena en neroli.

Parfums met vanille

Vind jij €225 toch wel een beetje enthousiast voor een fles parfum? Dan zijn er nog genoeg alternatieve geuren die ook vanille en bloemen in de hoofdrol hebben.

Zielinksi & Rozen Black Vanilla – €89 (50 ml)

Een persoonlijke favoriet is Black Vanilla van Zielinksi & Rozen – in deze geur worden maar liefst vijf soorten vanille gebruikt, wat voor een hele moderne benadering zorgt. Mocht je de geuren van Zielinski & Rozen zelf eens willen testen, bezoek dan de prachtige winkel op de Utrechtsestraat in Amsterdam.

parfum vanille
Zielinsky & Rozen

Maison Margiela REPLICA By The Fireplace – €118 (100 ml)

By the Fireplace is een warm en kruidig parfum dat het behaaglijke gevoel van een knisperende open haard in een ijskoud winterlandschap oproept. Perfect voor tijdens de knusse en koudere dagen, dus.

parfum vanille
de Bijenkorf

Laura Mercier Ambre Vanille – €90 (50 ml)

Als je op zoek bent naar een warme vanillegeur, dan is deze van Laura Mercier perfect. Vrouwelijk en verfijnd: dat zijn de woorden die Ambre Vanille goed omschrijven.

parfum vanille
de Bijenkorf