Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 24 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Het liefdessprookje gaat verder: Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn verloofd

Love Island UK zit voor altijd in ons hart en dan voornamelijk het seizoen van Molly-Mae en Tommy Fury. De twee leerden elkaar al redelijk snel kennen in het seizoen (Molly kwam binnen als bombshell) en hadden al snel een klik. De twee verlieten de villa als stel en werden begin dit jaar ouders van dochtertje Bambi. Als klap op de vuurpijl heeft Tommy Molly gister gevraagd om zijn vrouw te worden.

*We’re not crying*

Molly-Mae Hague en Tommy Fury zijn verloofd

Wie kan die scène uit Love Island nog herinneren waarin Molly-Mae terugkwam uit Casa Amor en dat Tommy op haar stond te wachten met haar knuffeltje Elly-Belly? Wij wel. Nou – het aanzoek was precies zo’n situatie maar dan met hun dochtertje Bambi. Het gezin is momenteel op vakantie op Ibiza en dat is natuurlijk de perfecte zomerse setting voor een huwelijksaanzoek. Het stel deelt de lieve video op Instagram en wij vinden ‘t maar wat prachtig.

“Forever. 23/07/23💍😭,”

Babygeluk

Dat Molly en Tommy nu gaan trouwen, dat zat er al een klein beetje aan te komen. Eerder dit jaar werden ze dus ouders van dochtertje Bambi en sindsdien zijn ze helemaal gelukkig. Molly deelt dan ook regelmatig lieve familievlogs op YouTube en het gaat de jonge ouders goed af. De kleine heeft een fijne situatie thuis en ook al het geld van de wereld, aangezien paps en mams de meest bekende influencers uit het Verenigd Koninkrijk zijn. Natuurlijk is de babykamer helemaal gepersonaliseerd en heeft de kleine Bambi zelfs al een eigen neon-lamp.

Molly is geobsedeerd door haar kleine meid: “Becoming your mum has been the best thing to ever happen to me. It doesn’t seem possible but my love for you grows with each passing moment. There is no feeling like holding you in my arms little one, my heart literally explodes,” deelde ze eerder op Instagram.

Rianne Meijer is op de helft van haar zwangerschap en laat dat zien in mooie buikvideo