Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Burna Boy geeft knaller van een show: ‘Hij heeft het echt goed gemaakt’

Fans van Burna Boy konden hun idool gister eindelijk bewonderen. En waarom zeggen we eindelijk? Nou, in juni kwam de beste man niet opdagen bij zijn eigen concert. Dat zorgde natuurlijk voor heel veel frustratie en onbegrip, maar dat is gister allemaal goedgemaakt. Dat is tenminste te lezen in de reacties na het concert.

Burna Boy kwam dit keer wél opdagen, dit vonden bezoekers van zijn concert

De artiest begon wel te laat (zo’n twee uur), maar hij kwam deze keer wel en daar waren de fans natuurlijk ontzettend blij mee. De lat ligt niet hoog, maar als je geld hebt betaald voor de kaarten wil je hem natuurlijk wel zien. Zijn toffe witte outfit viel goed in de smaak en veel fans vinden dan ook dat hij zijn afwezigheid vorige keer helemaal heeft goedgemaakt. Het eerste concert was volledig uitverkocht, maar het inhaalconcert niet. Veel mensen zijn toch afgehaakt na de eerste keer of konden simpelweg niet. Tsja – Burna Boy wacht dan weer niet op jou.

Heel Twitter ontploft dan ook met positieve reacties over het concert:

Een icoon

Burna Boy (of wel Damini Ebunoluwa Ogulu) is een 32-jarige Nigeriaanse zanger, songwriter en producer. Hij wordt gezien als een van Afrika’s meest invloedrijke artiesten in het Afrobeats-muziekgenre en hij wordt ook gezien als een stijlicoon. Hij draagt de meest toffe outfits en daarom was iedereen ook zo te spreken over zijn outfit van gisteravond. Gister droeg hij Robert Wun, een ontwerper uit Hong Kong.

Trending topics

Naast Burna Boy is Barbie natuurlijk nog steeds trending, hoe kan het ook anders?! De bioscoopfilm kwam vorige week uit en heeft nu al meer dan 250.000 bezoekers aangegtrokken. Het marketingteam van Barbie is dan nu ook al ontzettend populair, want door mede door dat werk doet de film het nu zo goed. Wij hebben zes redenen op een rij gezet waarom het marketingteam van Barbie nu al het beste werk van 2023 geleverd heeft.

Waarom iedereen opeens fan is van deze scandinavische haartrend