Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 1 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Het dochtertje van Molly-Mae en Tommy Fury heeft dezelfde naam als dít Disney-figuur

Op 23 januari is de Britse realityster Molly-Mae Hague bevallen van haar eerste dochtertje. Zij en papa Tommy Fury zijn in de wolken met de kleine meid en delen volop foto’s en video’s. Toch bleef de naam nog geheim, tot nu. Geen Kylie Jenner-perikelen dus, een klein weekje mysterie was genoeg. Gisteravond maakte ze de naam bekend.. en het is precies wat alle social media-detectives al dachten.

Maak kennis met.. Bambi.

Het dochtertje van Molly-Mae en Tommy Fury heeft dezelfde naam als dít Disney-figuur

Molly-Mae heeft inmiddels een heel social media emperium opgebouwd en ze deelt dagelijks haar leven met haar 7 miljoen Instagram-volgers en 1.7 miljoen YouTube-abonnees. Al haar fans wisten dan ook de ins-en outs van haar zwangerschap, behalve de naam van de kleine. Wel liet ze weten dat ze deze naam eigenlijk altijd al klaar had liggen voor als het moment daar was, dus lang hoefde ze niet na te denken. Bambi dus, hetzelfde als het hertje uit de gelijknamige film van Disney.

Natuurlijk is de babykamer ook al helemaal gepersonaliseerd en heeft de kleine Bambi zelfs al een eigen neon-lamp. Molly is nu al helemaal geobsedeerd door haar kleine meid: “Becoming your mum has been the best thing to ever happen to me. It doesn’t seem possible but my love for you grows with each passing moment. There is no feeling like holding you in my arms little one, my heart literally explodes,” deelde ze eerder op Instagram.

Instagram @mollymae

Helaas heet de baby tóch geen Elly, tot grote teleurstelling van haar fans. Als je het Love Island-seizoen van Tommy en Molly gevolgd hebt, dan weet je dat de knuffelolifant van Molly een grote rol speelde in haar leven. Tommy had dat ook door, dus die begroette haar toen ze terugkwam uit Casa Amor mét haar olifantje genaamd Elly Belly.

Zangeres Maan neemt tijd voor zichzelf – en die vult ze zó in