Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Oh no! Dit iconische Amerikaanse tv-programma gaat stoppen

Soms zijn tv-programma’s zó lang op de buis dat ze er gewoon een beetje bij horen. We zijn er mee opgegroeid en het voelt dan ook als een soort einde van een tijdperk als een programma stopt. Denk aan The Ellen Show, Oprah Winfrey.. en nu mogen we daar nóg een aan toevoegen. Dr. Phil, dé televisiepsycholoog uit Amerika, kapt er mee.

Dr. Phil stopt

Inmiddels heeft Phil McGraw de leeftijd van 72 bereikt, dus op zich niet zo heel gek dat hij stopt. Hij heeft 21 seizoenen van de Dr. Phil Show gemaakt. Hij laat weten trots te zijn op wat hij heeft gedaan de afgelopen jaren. “Met deze show hebben we duizenden gasten en miljoenen kijkers geholpen bij alles van verslaving en huwelijk tot mentaal welzijn en het opvoeden van kinderen,” zegt McGraw.

Hieronder kan je kijken naar de ‘grappigste’ (oordeel zelf) momenten uit zijn afleveringen.

@tylergracia

#drphil

♬ original sound – Tyler Gracia

Instadokter

Was je fan van de show? Phil geeft gewoon nog advies op Instagram over allerlei zaken. De beste man heeft meer dan 1.2 miljoen volgers dus hij zal vast wel lekker actief blijven om zo nog te kunnen praten met zijn fans. “Bald since ‘73. On the air since ‘02.”, staat er in zijn bio. Hij mag dan wel bijna gepensioneerd zijn, grappig is ‘ie wel. Of zijn marketingteam, dat kan ook.

Dit is waarom je moet stoppen met appen als je daten leuk wilt gaan vinden