Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 19 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Stiekem een beetje jaloers: deze BN’ers waren afgelopen weekend op Coachella

Elk jaar in april (oké, covid-jaren uitgezonderd) vindt het Coachella Valley Music and Arts Festival plaats in Indio, Californië. De grootste Amerikaanse sterren treden op en ‘t is vooral een heus mode-festijn. Een simpele top en jeans volstaan niet, nee, het moet groots. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om er prachtig uit te zien en elk jaar zien we de mooiste foto’s voorbij komen. Een ticket (en de reis zelf) is hartstikke duur en daarom is het helaas niet voor iedereen weggelegd. Een aantal bekende Nederlanders waren wél zo lucky om het festival bij te mogen wonen en ook zij zagen er geweldig uit.

Bééétje jaloers.

Coachella Valley Music and Arts Festival

Coachella is een zesdaags muziekfestival dat opgesplitst wordt in twee weekenden. Afgelopen paasweekend was het tijd voor weekend #1 en dat is niet onopgemerkt gebleven. Heel Instagram stond vol met optredens, de beste outfits én de mooiste make-up looks. Eén optreden viel wel heel erg op: die van Harry Styles. Veel bezoekers keken dan ook ontzettend uit naar wat Mr. Styles zou gaan doen. Brengt hij One Direction terug? Of gebeurt er iets anders?

Styles komt in stijl

1D-fans werden uiteindelijk lichtelijk teleurgesteld, maar alle 90’s babies kregen de schrik van hun leven toen opeens Shania Twain op het podium verscheen. En ja dat rijmt. Harry zingt samen met haar de ultieme 90’s klassieker ‘Man! I Feel Like A Woman’.

@sonymusicu

THIS PERFORMANCE. 🔥 #harrystyles #coachella #PassTheBIC #HPSustainableSounds

♬ original sound – Sony Music U

Ook andere megasterren zoals Doja Cat, Billie Eilish, The Weeknd, Stromae en Justin Bieber traden op.

@bieberbassett

he’s unreal #justinbieber #fyp #coachella #justiceworldtour #bieber #HPSustainableSounds #peaches #viral #foryou #belieber #PassTheBIC #coachella2022 #foryoupage #suprise #live #concert

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

BN’ers op Coachella

Ook waren er een aantal bekende Nederlandse koppies te vinden op het festival. Denk aan Rianne Meijer, Juultje Tieleman en Romee Strijd samen met manager Sara Rottenberg. Ook YouTuber Kalvijn was aanwezig, samen zijn vriendin en influencer Nina Warink en bestie Marije Zuurveld.

1. Instagram vs..

2. Reality

3. Zo knap

4. Een modern sprookje?

5. 4. Once a supermodel.. always a supermodel

5. Ons favoriete koppel

6. Wát een outfit

We zijn benieuwd of we in het tweede weekend nog wat mensen kunnen spotten. Ben je benieuwd naar de beste looks van onze Amerikaanse besties? Kijk dan vooral even bij onze collega’s van NSMBL.

5x festivalproof haarinspiratie voor het eerste festival of een feestje in de tuin