Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 31 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze flubberige jelly blush is razend populair op TikTok: werkt het wel goed?!

Soms denk je alles al gezien te hebben als het gaat om make-up, maar dan wordt je toch even wakker gemaakt. Want er is weer wat nieuws en het gaat bijzonder viral: een jelly blush. Ja, een flubberig stukje make-up in een houdertje wat voor de mooiste gezonde blos moet zorgen. TikTokkers vinden het geweldig en we gaan je er meer over vertellen.

Deze flubberige jelly blush is razend populair op TikTok

Het gaat om de Cooling Water Jelly Tint sheer lip + cheek stain van Milk Makeup. Het is nog niet beschikbaar om te kopen (vrijdag pas!) maar heel veel beauty TikTokkers hebben alvast de kans gekregen om dit uit te proberen. Laten we zeggen: het product ziet er zeer fascinerend uit. Het is letterlijk een soort jelly waardoor het lijkt op een pudding in een potje. Veel mensen vertellen dan ook de neiging te hebben om een hap te nemen maar dan kom je natuurlijk van de koude kermis thuis. Voor de goede orde.. het is géén snoep of dessert. Je gebruikt het om je wangen op te fleuren of om je lip een extra kleurtje te geven.

@christxiee

These new @milkmakeup cooling water jelly tints are probably the most INNOVATIVE thing of 2024 but also they deliver one of the most long lasting blush I have ever tried 😭 Check them @sephora or Sephora.com on 2/6 #MilkMakeupPartner #LiveYourLook

♬ original sound – Christie X🤍

Los van de bijzondere looks en substantie van het product werkt het ook nog eens goed. Als je het product gebruikt ziet het er ook nog eens heel natuurlijk uit – geen glitter of dikke poeders zoals bij veel blush wel het geval is. Dit product is 90 procent natuurlijk, valt onder de categorie clean beauty: vegan, cruelty free en geen parabenen. Dus ondanks dat het goed werkt, is het ook nog eens een goed product.

En nog even over dat happen in de jelly.. Er is toch iemand die zich niet in kon houden om dit toch te proberen. Laten we zeggen: het smaakt goor en je laat ook nog eens een rode vlek op je tanden achter. Niet aan te raden!

@imhannahcho

i HAD TO TAKE A BITE I COULDNT RESIST 😩🩷 behold.. the new @milkmakeup jelly tint blushes…. 😩😩😩 #blush #milkmakeup #makeupreview

♬ original sound – GIRLS MODE

Het product is vanaf 2 februari pas te bestellen op de website van Milk.

Deze prachtige blush gebruikt Sofia Richie voor de sunkissed look