Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 16 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

Deze tekenen wijzen erop dat hij en jij meant to be zijn

Als je tot over je oren verliefd bent, wil je eigenlijk weten of het écht goed zit. Want liefde is onvoorspelbaar. En toch willen we alle antwoorden het liefst nu meteen weten. Deze tekenen kunnen je een goede indicatie geven of jullie meant to be zijn.
In alles wat hij doet, zie je tekenen. Tekenen dat jullie bij elkaar horen. Hij blijkt hetzelfde lievelingseten te hebben, hij denkt hetzelfde over belangrijke kwesties in het leven, hij heeft dezelfde humor. Want god, wat is hij grappig.

Maar je weet ook: je bent verblind door verliefdheid. Je zit op een roze wolk én je hebt een roze bril op. Passen jullie nou echt zo goed bij elkaar als je steeds denkt?

1. Je zegt dingen tegen hem die je niemand hebt verteld

Oké, misschien alleen aan je beste vriendin. Maar je lover weet dingen van je die je niet aan de grote klok hangt. Hij is de eerste die je belt als er iets is, goed of slecht.

Je vertrouwt hem. Niet alleen met andere vrouwen, maar je vertrouwt hem ook met je diepste geheimen. En als je dat doet, weet je zeker dat hij de man voor je is.

2. Als je bij hem bent, ben je nergens onzeker over

Niet over je lichaam bijvoorbeeld, want hij adoreert je. Hij vindt je lichaam fantastisch. Ook iedere huidplooi, ook ieder rimpeltje, putje of pukkeltje.

Je wilt geen seks met het licht uit. Je wilt zijn lichaam in je opnemen. Niet alleen voelen, maar ook aanschouwen. En je wilt zien dat hij van jou geniet. Die gulzige doch bewonderende blik in zijn ogen laat iedere onzekerheid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

3. Je bent niet bang voor discussies

Hoewel hij soms een stevige mening kan hebben, ben je niet bang om het te zeggen als je ergens anders over denkt. Want zelfs al krijg je een verhitte discussie, je weet dat hij je respecteert en jij hem. En je weet dat jullie niet anders over elkaar gaan denken als jullie van mening verschillen.

4. Jullie zijn oprecht in elkaar geïnteresseerd

Je knikt niet slechts beleefd als hij vertelt over zijn werk, hobby’s, passie’s, you name it, terwijl je eigenlijk ongeduldig wacht tot jij weer aan het woord kunt zijn. Nee, je bent oprecht geïnteresseerd in wat hem bezig houdt.

En omgekeerd wil hij natuurlijk weten wat er in jou omgaat. Waar je over piekert, waar je blij om bent, wat je hebt meegemaakt. Zelfs wat jullie gisteren hebben gegeten willen jullie van elkaar weten. Jullie luisteren, stellen vragen en praten. En jullie onthouden wat de ander heeft gezegd.

5. Jullie geven elkaar ruimte

Hoe graag jullie ook samen willen zijn en voor eeuwig verstrengeld in bed willen liggen, in een goede relatie geef je elkaar ruimte. Je bent verbonden, maar je gunt elkaar vrijheid. Het is juist heel goed om een eigen leven te hebben, met je eigen vrienden en hobby’s.

Zo kun je elkaar juist vaker missen. Ook ga je elkaar niet als vanzelfsprekend zien, je waardeert elkaar meer. Je hebt je aan elkaar verbonden en daar komt een girls night heus niet zomaar tussen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Waarom je alleen tijd wilt investeren in een man die ook tijd voor jou maakt