Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 apr 2017
Leestijd: 3 minuten

Deze 6 dingen doen mannen alleen om indruk te maken op vrouwen

Wij vrouwen zijn er behoorlijk bekend mee: we doen onze haren, kopen nieuwe kleren en proberen er altijd on fleek uit te zien. Maar wij zijn niet de enige hierin. Het testosteron volk kan er namelijk ook wat van. Dit zijn namelijk de 6 dingen die mannen alleen ondernemen om indruk te maken op vrouwen. We kunnen niet met, maar ook niet zonder ze: mannen. Maar wat blijkt nou: stiekem kunnen ze ook niet zonder ons. Dat wisten wij natuurlijk allang, maar hier hebben we glashelder op een rijtje staan wat onze libidobommetjes speciaal doen om indruk te maken op de vrouwen.

1. Een van jouw hobby’s overnemen

Ja eerlijk waar: mannen hebben toegegeven hobby’s op te pakken om indruk te maken op het andere geslacht. Weet hij bijvoorbeeld dat jij gek bent op koken? Dan gaat hij zich verdiepen in kookboeken en programma’s om lekker met jou mee te kunnen kletsen. Wellicht stapt hij niet direct op je af, maar hé die toename in snapchat stories over z’n nieuwe pasta’s en zelf geknutselde broodjes zijn echt geen toeval.

2. Over snapchat stories gesproken: deze zijn on fire

Snap chat is life: hij laat expres zien dat zijn leven leuk is, hij naar de sportschool gaat, knuffelt met z’n moeder, kleine zusje, kat en oma en dat hij hard aan het werk is. Wat een i-deale man, zo op social media. Speciaal voor jou, dame.

3. Er goed uit zien

Ja, als het niet om jou ging dan was hij allang twintig kilo zwaarder, had hij een ongeschoren koppie en droeg hij kleding met gemak drie dagen achter elkaar. Speciaal voor de vrouw gaat hij naar de sportschool, zorgt hij dat hij meeloopt met nieuwe trends en zit zijn haar perfect in model.

4. Zijn haar laten groeien

Weet je nog de man-bun die in-eens als sexy werd beschouwd? Nou reken maar dat negen van de tien mannen die deze toen droegen dit speciaal deden om indruk te maken op de vrouwen die hiervan van hun stoel glibberden. Oké, stukje gemakzucht, maar het zag er niet verwaarloosd uit: hij deed er echt z’n best voor. Voor jou dus.

5. Een mooie auto aanschaffen

Kijk, hier wil hij graag indruk maken op zowel de vrouwen áls de mannen, want hij bezit nou eenmaal dit stukje testosteron waarmee hij wilt opboksen tegen andere alfa-mannetjes. Wellicht zucht je als hij voorbij scheurt met de nieuwste sportauto, maar geef toe: het is best wel sexy als hij jou hiermee komt ophalen.

6. Hij draagt strakke kleding

‘He jongen, wat heb jij een strak shirt aan’, ‘Ja, dan kan je m’n spieren beter zien’; het lijkt net een slechte versie van Roodkapje, maar het is echt waar. Mannen dragen ook graag strakke kleding om aan jou te laten zien wat hij in huis heeft. En niet zo gek, wij doen precies hetzelfde. Stiekem geniet je hier best een beetje van, want zo zie je wel direct wat je in huis hebt. Overal.

Conclusie? Voel je gevleid. Hij doet minstens zo hard z’n best om er goed uit te zien als dat jij doet. En dat vinden we helemaal niet vervelend.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen: Aha! Hier knap jij op af bij een man volgens je horoscoop