Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 apr 2017
Leestijd: 3 minuten

Even loeren: Dit zijn de 8 verschillende soorten penissen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het altijd een verrassing blijft wat je in huis gehaald hebt op het moment dat de rits open gaat. Soms recht, soms krom, dik of dun, lang of kort; het lijkt wel een potje Tetrix dat je aan het spelen ben waarbij je alle verschillende vormpjes op z’n plek gelegd moeten worden. Maar nee: het gaat hier over de 8 verschillende soorten penissen die er bestaan. Eerder schreven we al over de verschillende soorten schaamlippen, maar dit is baanbrekend over de verschillende mini-he’s die jij in bed krijgt. Vaak heb je geen idee wat er in zijn boxer present is. Oké, we liegen niet: soms is dit wél duidelijk aanwezig. Maar hier zijn ze alle 8 op een rijtje. En even ter verduidelijking: het gaat hier om de penissen in stijve toestand.

1. De banaan

Laten we maar met deze open deur beginnen, want überhaupt dit stuk fruit roept al een hoop seksuele gevoelens op. De banaan-penis dankt zijn naam zaan zijn vorm, namelijk een op zijn rug liggende banaan. Tijdens de erectie staat de penis in licht gebogen houding omhoog.

2. Het potlood

Lang en dun, net zoals een potlood. Er zit weinig verschil tussen de eikel en de rest van de penis. Heb je een potloodpenis aan de haak geslagen? Dan hoop je direct op een nieuwe HB potlood en niet eentje van de Ikea, if you know what I mean.

3. De hamer

Huh de hamer? Ja, zeker: de hamer. Bij de hamer-penis is de hals van de penis namelijk dunner en de eikel een stuk groter. De hamer kan in combinatie komen van een ander soort penis, zoals bijvoorbeeld de banaan.

4. Het champignonnetje

Deze is niet te vergelijken met de hamer, want hij is over het algemeen kleiner. De hals van de penis is smaller, waar de kop eindigt in een soort wijde, paraplu-achtige vorm. Een soort afdakje. Lief.

5. De wortel

Een wortelige penis er eentje die zich geleidelijk aan afbouwt. Vanaf de ballen is hij op zijn dikst en tot aan de eikel loopt hij smaller uit. Deze soort wordt ook wel eens vergeleken met de komkommer, die aan het einde plotseling smaller kan zijn.

6. Een aluguntugui

Een wat? Verder dan een giga tongbreker kom jij waarschijnlijk niet bij het horen van dit woord. Maar de aluguntugui is een relatief kort, dik en breed fruitsoort afkomstig uit Ghana. En zo ziet de aluguntugui-penis er dan ook uit: kort, maar dik en breed.

7. De C-vorm

Niet de verwarren met de banaan: de C-vorm. Dit is de meest eigenwijze van het stel, want hij buigt lekker de kant op die hij zelf wil. Ook de C-vorm kan gecombineerd worden met anderen zoals het champignonnetje.

8. De aderpenis

Deze penis kan in principe elke vorm aannemen, maar de aders erop spelen de boventoon. Een goeie bloeddoorstroming kan je wel stellen. Misschien zit er ook wel een kloppend adertje bij.

Alle penissen hierboven beschreven hebben hun eigen kwaliteiten en daarom zijn ze alle 8 een waar genot in bed. Maar goed, wellicht heb je wel overduidelijk een voorkeur…

Over penissen gesproken: Japan heeft een waar Penis Festival: Holy penis: In Japan is er een jaarlijks penisfestival en het is onwerkelijk