Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 25 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Disneyland Paris (her)opent een prachtig hotel en daar wil je slapen

Vandaag heropent Disneyland Paris het iconische Disneyland Hotel na een transformatie van twee jaar. Vanmorgen werden de eerste gasten in het hotel ontvangen en dat betekent.. jij kunt daar nu ook een kamer boeken.

Zo dichtbij het resort was je nog nooit.

Disneyland Paris (her)opent een nieuw hotel en daar wil je slapen

Een 5-sterrenbehandeling wacht op iedereen in het Disneyland Hotel dat dus sinds vandaag weer open is voor iedereen. De overweldigende en zeer koninklijke ervaring begint op het moment je de grote lobby binnen loopt: een architectonisch meesterwerk geïnspireerd door de bibliotheken van wereldberoemde Franse kastelen. Altijd al Disney-prinses willen worden als je ‘later groot’ bent? Nou, dat gevoel krijg je hier wel.

Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris vertelt over deze heropening: “We zijn verheugd om dit unieke 5-sterrenhotel te onthullen dat koninklijke Disney verhalen viert. Het is een van de meest meeslepende hotels in Europa.”

Disneyland Paris
Disneyland Paris

De Castle Club

Ook leuk: je kunt ook verbljiven in De Castle Club, een exlusief hotel in het Disneyland Hote. De Castle Club biedt de ultieme Disneyland Hotel ervaring met exclusieve voordelen. Het bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen en biedt de discretie van een privélift en een speciale check-in en alle nieuwe en verbeterde voorzieningen. Gasten die verblijven in een Castle Club kamer of suite hebben ook toegang tot de Castle Club Lounge waar een exclusief ontbijt met Disney prinsessen wordt aangeboden. Dus als je wat extra’s wil.. here you go.

Wakker worden met een mooi uitzicht? Bij deze 8 hotels wordt wegdromen wel heel makkelijk