Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 1 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Wat staat je deze maand te wachten? Dit is jouw horoscoop van de maand november

It’s November First! Afgelopen maand was natuurlijk spooky season en wat hebben we genoten van deze maand. Nu het november is, staat ons weer een hele nieuwe maand te wachten. Waarschijnlijk wordt dit een koude en regenachtige maand, want de winter komt steeds dichterbij. Ben jij benieuwd wat de maand november nog meer voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder.

It’s all in the stars.

Dit is jouw horoscoop van de maand november

Niet iedereen gelooft erin en dat hoeft ook helemaal niet. Toch zijn er genoeg mensen die wél in de horoscopen geloven en daar horen wij ook bij. Ben jij benieuwd wat de maand november jou te bieden heeft? Dat lees je hieronder.

Ram (21 maart – 19 april)

November kan in het begin heel zwaar en intens aanvoelen, maar deze emotionele rollercoaster zal uiteindelijk wel afnemen. Het is goed om te ontspannen. Door de maansverduistering van deze maand moet je alles goed bekijken, zowel je financiële status als je relaties. Ook is het belangrijk om bepaalde gesprekken te voeren met je lover, dit zal in het begin wat ongemakkelijk zijn, maar het is wel noodzakelijk.

Stier (20 april – 20 mei)

Je bent op dit moment helemaal steady met je leven en je zit totaal niet te wachten op verandering. Toch hebben de planeten andere plannen voor jou. Dit geldt vooral voor degene die tijd en energie hebben geïnvesteerd in anderen, maar waarbij dat niet gewaardeerd werd. Onverwachte ontmoetingen en gesprekken zullen veel voorkomen deze maand, dus bereid je vast voor.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De maand november maakt veel bij je los en je wordt een stuk bewuster over je leven. Ervaar je veel stress of is er iets compleet veranderd de afgelopen tijd? De maansverduistering moedigt je aan om even een stapje terug te doen uit de eentonigheid van je leven en om de nodige veranderingen door te voeren. Dit kan alles te maken hebben met je werkdruk, hoe leuk je je werk ook vindt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je probeert je groot te houden, maar het is heel normaal om twijfels en onzekerheden te hebben in het leven. Wees dus eerlijk tegenover anderen en zeg niet altijd dat het goed met je gaat als dat niet zo is. Blijf dus echt lekker jezelf. De maansverduistering is er om je te helpen los te komen van vriendschappen, relaties en netwerken die je identiteit onderdrukken. Deze maand vind je jezelf weer terug en begin je steeds meer van jezelf te houden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Hoe jij jezelf laat zien naar de buitenwereld is ook precies wie jij bent. Dit is iets wat in de maand november onder de aandacht wordt gebracht. Hoogstwaarschijlijk gaat dit over je werk en carriére, de maansverduistering zet deze punten op z’n kop. Het is voor jou niet zo heel makkelijk om je gevoelens te onderdrukken, maar probeer de meningen van anderen aan de kant te zetten, ook al is het moeilijk.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Alles gaat om perspectief, en dat ga jij ook zeker leren in de komende maand. Je oordeel is door verschillende omstandigheden een beetje vertroebeld, maar in november overweeg je eindelijk andere manieren van oordelen. Je verlangt naar perfectie in alles wat je doet, maar je moet onthouden dat je best doen het belangrijkste is.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jouw financiële status is dit jaar flink toegenomen en daar mag je best trots op zijn. In de komende maand wordt dit alleen nog maar versterkt. Je maakt kans op een bonus op je werk of je draait een hele goede maand in je eigen bedrijf. Anderen zullen jaloers zijn, maar daar moet je je niks van aantrekken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

In deze maand heb je te maken met meerdere blessings. Novemeber begint met de zon, waardoor jij het middelpunt van de aantrekkingskracht wordt. Ook zal de maansverduistering op 8 november jouw relaties beïnvloeden.. Dit betekent dat er misschien wel een ex uit je verleden zou kunnen terugkeren met een verontschuldiging. Enig idee wie dit zou kunnen zijn?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ontspan en laat het verleden achter je. Het begin van november zou voor jou een beetje moeilijk kunnen beginnen. Maar hé, je weet wat ze zeggen, na regen komt zonneschijn. Als je het idee hebt dat je té veel werkt en hier geen waardering voor krijgt, is het goed om een stapje terug te nemen en voor jezelf te kiezen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De mensen met wie je omgaat, zijn ook echt een onderdeel van jou. Alleen, wat gebeurt er als je verandert? De kans is groot dat jij nog steeds aan het veranderen bent en daardoor zal je ook wat vrienden verliezen. Dit is helemaal niet erg, dat hoort namelijk ook bij het leven. Soms is het ook beter om toxic vriendschappen te verbreken. Ben je benieuwd hoe dat moet? Dat lees je hier.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Gebeurt er veel in het thuisfront? Je familie en relaties zijn het afgelopen jaar heel belangrijk voor je geworden en je waardeert je plekje thuis enorm. Waarschijnlijk ben je bezig met het renoveren van je huis of je bent inmiddels zelfs aan het verhuizen. Je bent eindelijk klaar om dingen op jouw manier te doen. Laat je dus ook niet afleiden door anderen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Er vindt in november een onverwachte verandering plaats binnen je directe omgeving, maar grote kans dat je dit al wist. Blijf vooral in jezelf geloven, dat is heel belangrijk. Wel kan de maansverduistering meer veranderen dan de dynamiek van je inner circle. Gelukkig heb je deze maand wel het geluk aan jouw zijde, dus het wordt sowieso een goede maand.

Deze zin gebruik jij om jouw relatie te verbreken – op basis van je sterrenbeeld