Emma Toussain
Emma Toussain Life 1 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Met déze hondenmand in de vorm van een Croc ligt je viervoeter er ook trendy bij

Crocs: you hate them or you LOVE them. Ze zijn jáááárenlang flink de grond in gestampt door elke modeliefhebber, maar het lijkt er nu toch op dat de Crocs juist een modeitem worden. Ze zijn in elk geval in grote getale gespot tijdens Paris Fashion Week én de boots van het merk zijn nu ook razend populair. Maar waarom zou jij alleen op die dingen lopen, als ook je hond kan genieten van deze trend?! En nee, dan bedoelen we niet aan de pootjes.

Er bestaat een hondenmand in de vorm van een Croc en jij wil ‘m.

Hondenmand x Crocs

Honden verdienen het allerbeste, het zijn tenslotte onze beste vrienden. Altijd loyaal, schattig en hebben altijd zin om te spelen. Daarom moeten ze ook in een mooi mandje liggen, vinden jullie ook niet? Over de term mooi valt nog te twisten, maar het is wel heel erg trendy: de Croc-mand. Niet van het merk zelf, maar wél een goeie look-a-like.

croc dog
Amazon

Te koop op Amazon, wel alleen voor de kleinere huisdieren. Kleine hondjes en katten passen prima, een labrador wordt hier vast niet gelukkig van. Ben je fan van Crocs én een huisdierenbezitter? Dan is dit wel wat voor jou.

Wil je liever zelf Crocs dragen? Of twijfel je nog heel erg? Wij hebben 4 redenen voor je op een rij gezet waarom je deze creaties toch in je kast wil hebben staan.

Andere activiteiten met je hond

Als je hond klaar is met liggen kan je natuurlijk lekker gaan wandelen in het park, maar je kunt hem of haar ook meenemen naar Woof & Me. Een nieuw hondencafé in Amsterdam met heel veel leuke speelmaatjes en hondensnacks.

TikTokkers dragen massaal een knotje met Olaplex: deze haarstijl is trendy én verzorgend