Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 1 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze films en series zijn in november op Netflix te zien

Afgelopen weekend ging de wintertijd in en dat hebben we gemerkt. Wat is het vroeg donker?!!! Gelukkig hebben we nu nog mazzel met het zonnetje, maar daar komt ook al snel een einde aan. Wat doe je dan? Juist, series kijken. In november komen er heel wat nieuwe films, series én vervolgseizoenen op Netflix te staan dus we hoeven gelukkig niet de deur uit voor vermaak.

In november op Netflix

Happy 1st of november! Een nieuwe maand, een winterse maand. We moeten toegeven dat we nog niet helemaal klaar zijn voor de winter, maar heel wat nieuwe series en films helpen ons daar wel doorheen. November zit vol leuke releases, dat zie je hieronder:

Wij lichten natuurlijk ook even de series en films uit die je écht niet kunt missen.

Enola Holmes 2

Enola Holmes neemt haar eerste zaak als rechercheur op zich, maar om het mysterie van een vermist meisje te ontrafelen, heeft ze wat hulp nodig van haar vrienden en broer Sherlock.

The Crown seizoen 5

Het vijfde seizoen van The Crown over het leven Queen Elizabeth II en haar familie. Dit keer belanden we in de jaren 90, waarin we zien hoe het mis gaat tussen Charles en Diana.

1899

Een hele spannende thrillerserie over het volgende: ‘Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.’

Christmas with you

Daar is ‘ie dan: de eerste kerstfilm van het jaar! Deze film gaat over een popster die een van haar grootste fans ontmoet en dan..tjsa, blijkt die fan wel een hele leuke vader te hebben.

Elite seizoen 6

Nog geen genoeg van deze spaanse dramazoekers?

Kijk-inspiratie nodig? Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Originals ooit